31 MAJ

hej :)
idag vaknade jag vid 10 , åt frukost & sen duschade jag + fixade mig och begav mig ner mot stan med LISA . Handlade några saker som jag tänker visa en annan gång har inte lust att fota dom nu :P Det blev en blåvit randig body och en neonrosa body + maxfactor masterpice maskaran. Efter det begav vi oss i den värmen ner mot gröningen åt twister och träffade några stycken. Riktigt kul dag iallfall med lisa . Sen när jag kom hem grillade vi , mycket gott + en efterrätt , rabarberpaj med vaniljsås..Sjuki gott , jag som inte gillar pajer , gillade denna iallfall :) Men ikväll blir det nog film och myspys & imorgon tidningar på morgonen och afro och dom , vi ska ut :) BIG kiss


30 MAJ

Hej förlåt för en dålig uppdatering , har fullt upp i skolan :/

Onsdag : skola och sånt , sen efter skolan så hade min lillebror sån försetällning och det var ganska bra! Min lillebror ägde scenen (skryter nu , skoja). Men efter det åkte vi ner till Rak Thai och åt thaimat <3 skit gott ! Och efter det stack vi till Maxi i RÅÅ , den nya :) Mycket folk men som tur så stog vi aldrig i den vanliga kassan utan i de andra , då man redan handlat sitt med en "pistol" .. dålig förklarare i know!
Torsdag: Skola igen , slutade 12.55 stack först hem och sen gick jag ner till stan med sabina och tony , som stack till tåget gick rundor och handlade ett vitt nagellack , nagellack remover , & fyra nya ögonskuggor i turkosa nyanser.
Hittade inget av det jag ville ha ,:/
Idag : Stack ner till TH med tony , vigan , zike , abbas , tony bjöd på iceslash , tack <3 Alla djurade som in i .Sen cyklade jag hem och nu sitter jag här och softar nyss ringt till SDR tatt ledigt från jobbet. Sista ången är den 15 JUNI  sen börjar jag den 24 AUGUSTI igen , kommer hem den 11 augusti , så om jag ville så hade jag kunnat dela ut den 17 med palla börja direkt..så sköönt typ 8 veckors ledighet (2 månader).. yes så skönt! Men idag blir det Tacos , sen om ngn vill ut call me! kiss

27 MAJ



                             I want summer !

Hejsan , idag var det skola & hade lite olika lektioner och imorgon har jag prov i fysik. Skulle gjort den för länge sen men var sjuk den dagen och får göra den nu. Hoppas allt går bra! Men i skolan var det ganska kul på engelskan, höll på med manola lite :) Efter skolan var det hemspråk hade slitit som en jävle för min uppsats som strulade hela tiden. Men gissa VAD han sa? Du får ett G , jag fick värsta paniken och började skrika på honom. 1. jag gjorde den jävla uppsatsen bara för att kunna få MVG (HADE vg) MEN DET HADE VATT HELT OK om jag fick VG detta år med men nej. då skulle han sänka mig fucking jävla bajs..
Han: du får ett G
Jag : skrattar lite.. skämtsamt..
Jag : men allvar vad får jag i betyg.
Han: G
Jag: du skojar med mig vaa? TYP HALV SKRIKER..
Han: Vem försöker du göra narr av?
Jag : går ut DIIG!
Han MIG?
Jag : DU BORDE SKÄMMAS !
Han : du borde skämmaaaas!
Men det sa han efter att jag gick ut från dörren, var skit arg han LURADE MIG!
Men ska snacka med pappa nu.. innan ahn ringer till honom och berättar allt före mig..kiss..

26 MAJ

idag var det skola , hade bara tre lektioner sen efter det åkte vi till soptippen , och det pissade ner riktigt kallt och jag blev helt blöt. Dagens:

x Ta en varm dusch
x Plugga FYSIK i ca: 2 timmar (med myskläder och te)
x Skriva min uppsats i grekiska
x Titta på tv
x Försöka lägga mig kl. 9 (!)


HELGEN

hej , förlåt för en dålig uppdatering! Helgen har varit fullspäckad

FREDAG: Hade först skola , slutade 10.50 ! Hade GRILLFEST ! Stack hem med Lisa och fixade tidingarna , snackade kul med lisa. Sen kom sabina & titti och efter det gick vi till Willy's för att handla och då träffade vi abbas , utan för grinden . Och senare vid busshållplatsen träffade vi tony och vi begav oss för att handla och sen stack vi tillbaka och vigan & zike kom :) Grillade korv , gick runt lite , (till rg) och satte på vattenpipan. Gick tillbaka satt och åt chips & lyssnade på musik. Sen mot kvällen stack vi till rg igen och sprang runt i skogen och skrämde varandra , riktigt kul!
Lyckad kväll !
LÖRDAG: Vaknade jätte tidigt , sabina sov över vi käkade frulle :) Hon cyklade hem och jag , lillebror och pappa tog bussen till knutan och åkte med grekiska föreningen till Bakken. Hade skit kul ,:) Tog ngn bild. Men visar förra gången bilder ,sen blev det Eurovision ! Grekland kom treaaaaa, blev riktigt glad , hiih & alla som snackade bullshit om att perelli skulle vinna hahahha!
SÖDAG: Dödar dagen eller vad säger ni ? Så kände jag från en början. Men det e ju morsdag idag! Vaknade vid 10 , gick ut och delade ut vid 12 och va klar 2 , pluggade en timme , stack till väla vid 3. Åt på MAX , med pappa & lillebror. Mamma avr tvungen att jobba pga att ngn va sjuk :/ . Men sen gick vi in på väla snabbt där vi köpte 3 rosor + ett kort till mamma! Och sen efter det när jag kom hem  åkte jag & pappa till WILLYS , köpte 200G CHOKLAD MARABOU NON STOP till mamma, och en 100g till mig ! + annat smått. Sen efter det stack jag till Bogart's köpte godis , mums! Ska mysa framför tv:n nu med godis & choklad + kall cola & titta på SANNINGENS ÖGONBLICK ,(sista avsnittet).
Sen när mamma kom hem blev hon jätte glad över rosorna och chokladen.


BILDERNA FRÅN BAKKEN 17/5

                 

       


VEM BÄR DEN BÄST?



            SNACKA OM DRÖM - KLÄNNINGEN , HELT PERFEKT !
modellen , den är grå (favvo färg) , bältet ,tyget , den representerar min balklänning ..
                                           VEM BÄR DEN BÄST?
                                  JLO -  ALLESANDRA AMBRIOSSO?   (tycker alessandra)


22 MAJ

Hej detta får bli siat inlägget, jag e klar med min novell och det gik jätte snabbt fick fart helt plötligt och började skriva. Jätte skönt, kunde inte skriva igår , inget gick ! Men iallfall idag var det skola och jag hade redovisning i TEKNIK, och det gick bra, fast jag glömde vissa saker. Men sen pratade läraren med mig och sa att jag har fått  MVG! Blev väldigt glad,:)
Denna redovsing var inte bara en redovisning utan han kollade först på hur man skrev om produkten sen hur man redovisade. Men glömde berätta att jag fick VG på mitt reportage & min insändare visste hon inte ännu & så fick jag G på so:n. Så nu vet ni det. Måste lägga mig imorgon blir det grillfest hemma hos mig! Och lisa ska hjälpa mig :)
GOD NATT PÅ ER !



22 MAJ






Mina senaste inköp..
Linne från H&M - 69:-
Schampo & Balsam från Herbalecensses (?) jätte bra & gott i fruktdoft (för normalt hår) - H&M 19:-/st
Nagelack från Mavala "La Paz" - 39 :- Kicks (bilden)
Klockan från Ur&Penn - 198:- finns nog en kvar .. (tog slut ganska snabbt)

Detta var min shopping för några dagar sen :) 5 , hann aldrig lägga in en bild på det ..

Men detta kommer nog bli ett långt inlägg, jag har tänkt på en sak nu & jag stör mig på det väldigt mycket. När jag hör någon säga "du härmar mig med den tröjan" , så får jag spel på sådana människor vad tror dom det är? Har dom ensamrätt på ex, tröjan eller vad det nu kan vara. Alla kläder som man köper i butiker är för ALLA människor , och inte för en person. Men nej , det e helt okej för dom personerna, dom har ju"aldrig härmat" , alla männsikor härmar varandra , till och med de personer som säger "du härmar mig" , ja men vet du, du härmar en skyltdocka om den personen nu sett ett plagg på en skyltdocka. Jag tycker inte det är okej när folk säger så , jag blir glad över när någon säger fin tröja och sen går och köper den , JAG BLIR GLAD! Inte sur , för jag vet att alla plagg e för alla männsikor , men vill man inte att någon ska ha ngt likadant så ska man då gå och köpa secondhand. Men häromdan läste jag på en blogg och denna tjejen hade fotat sin nya tröja och visade den , och så klart finns det människor som frågar vad har du köpt den ? Så hade hon skrivit , ja jag vet att ni säkert kommer springa och köpa likadant nu. Eller ngt liknade , men om du nu inte ville att någon skulle köpa likadan som DIG varför la du då ut bilden ?.. Ja sådana människor förstår jag mig inte på..
Men vad tycker ni om "härma grejen"?

21 MAJ


YEEEEEEEEESSS SÅG NI CHRISTIANOS MÅÅL? JAG VISSTE ATT HAN SKULLE GÖRA MÅL FÖRST
jag e ensam här hemma som står på MANUTD SIDA..!
jag : christiano kommer göra mål först!
lillebror : nej DROGBA kommer !

OCH HUR BÖEV DET ! JAG ÄLSKAR FOTBOLL , DE VINNER HELA SKITEN :)

21 MAJ


 
Jag får inte till det med min novell ! Blir ganska sur och jag e trött men idag spelar
MANCHESTER UNITED MOT  CHELSEA OCH DET E CHAMPIONS LEAUGE!
Manchester vinner lätt !
Vem hejar ni på?

Men nu ville jag berätta om den snygga tatueringen som Ashlee Simpson har på handleden(fanns ingen enskild bild), en sån ska jag skaffa mig när jag blir äldre fast lite högre upp. I'm in love with stars !
Vad tycker ni om tatueringar?

DAGENS OUTFIT

Godmorgon! Idag hann jag lägga upp en bild på dagens outfit , men lyckades inte så bra med fotona , lite avkapade huvud, men valde denna bilden man ser iallfall mer än halva huvudet. Men jag e ganska tressad klockan e kvart över 8 nu , måste hinna äta och sminka mig innan jag beger mig till skolan. Redovisning står på schemat idag :) Hoppas det går bra .. kiss




*  Jeans - Cheap Monday
Linne - Gina Tricot
Öronhänge - H&M
Klocka - Ur&Penn (som inte syns)

Vad tyckte ni om dagens outfit?

20 MAJ

Hej alla ! idag vaknade och kände mig frisk , så det blev skola och jag kände mig lite tvungen ! Har några saker att göra nu innan sommaren men en lättnat fick vi höra det blir inget matte prov nästa ondag ! Skönt att höra , men idag var skolan bra och jag mår toppen och det var riktigt roligt idag :) Men efter skolan hade jag hemspråk , gick hem sen kom min gudmor och anna , lekte lite med henne och nu har jag pluggat till redovisningen imorgon. Få se hur det går men ska plugga vidare nu , Dagens outfit kommer imorgon ! Hann inte idag , om en timme blir det DH , abigkiss

19 MAJ



God morgon ! Ska börja med att idag e jag sjuk , spydde en gång i natt..:( Inte alls kul.. Men det började med att jag gick och la mig vid halv 11 , men somnade inte förens kl. två det gick lixom inte ! Men efter några minuter hör jag min lillebror springa in på toaletten , och så hör jag honom spy ! Ca: 2 gånger. Sen tänkte jag oh nej! Hoppas inte jag spyr åsså , somnar men vad tror ni ? kl. halv 5 vaknar jag av att jag vill spy ! Jag blev jätte ledsen ville inte va sjuk nu mitt i våren , men hittills har jag bara spytt en gång men igår var vi hos mina kusiner i M-ljungby doch jag tror det var det som fick mig att spy eftersom vi åt mat där(ngt jag inte tålde). Inte nog med det tänkte lägga in en bild på "dagens outfit". Men det blev inte så , få se om det blir skola imorgon. Plugg idag då :/
kiss

17 MAJ

god kväll allihopa :) Ska snart gå och lägga mig , e trött men tänkte uppdatera nu. Som ni ser får ni se bilderna på Måndag , då jag var i Bakken :)

IMORGON:
väla men mamma
kalas
hem
plugga


16 MAJ

hejsan idag var det skola som sagt , slutade vid 10.50 soft. Stack hem fixade mina tidningar och delade ut skönt att det är över nu ! Men under tiden jag delade så kom det fram en gubbe till mig:

Gubben: Hur många är det?
Jag: (snackar i tele m. bror) En bunte?
Gubben : Jaha jag brukar få 2-3 av varje (det kan lixom hända)
Jag : jaha, okej men jag försöker så gott jag kan
Gubben: Jag vill bara ha en av VARJE!
Jag: okej men jag kan inte hjälpa att det kommer två eller tre (menar att två av lidl ex: misstag)
Gubben: MEN JAG VILL HA EN AV VARJE ! (västa dampen)
Jag : jaha (och försöker förklara hur det går till när man ska sortera)
Gubben : MEN DET RÖR INTE MIG!
Jag: INTE MIG HELLER? (menar då om tdingarna)
Gubben : Jaha , då ringer jag till dom..(sdr)
Jag : JA GÖR DU DET?!

Lillebror:  Vem var det?
Jag: jävla gubbjävel..

asså den gamlingen e störd , överhuvud taget e sådana männsikor störda..? pensionärer som stör sig på allting. Jag är som jag är , säger emot alltid ! Tar aldrig skit ifrån någon och går.. never ! Det exicterar inte i min värld..Men det betyder inte att jag inte är trevlig , det här handlar bara om hur gamlingar är mot mig e jag likadan tbx. Ska berätta om en gång , när jag och sabina var ute med cyklen och skulle bära den och samtidigt upp för några trappor kommer det förbi en gammal kvinna och pratade danska.. och sa:
Man ska inte hålla där , e du tillräckligt smart så ska du hålla där? ngt sånt
jag : blev genast sur , och sa varför lägger du dig i, i vad jag gör?.. Sabina flabba som vanligt & sen gick hon..

Men men , idag var jag med mamma och jordanis nere i stan handlade några saker :) & åt kebab från gula kiosken..


1.     2.    3.    4.

1. Linne från Gina Tricot - 99:-  (skit snygg till sommaren med en fin bränna)
2. Linne från Gina Tricot - 99:-   (samma )
3. BH- (organic cotton) bra BH !  98 :- /  Trosor från Gina Trocot - 49:-
4. Glam Shine nr. 305 fick den för 19 :- Eftersom jag hade sån 50 :- kupong och den kostade 69.. från ÅHLENS

Ha en trevlig helg ! e på Bakken imorgon , så hinner nog inte blogga :) puss på er !

15 MAJ



Okej nu får det vara nog ! Börjar blogga igen , det går inte att flytta tbx ? Och jag känner inte att jag vill ta bort den , det ser ändån likadant ut på denna sidan. Men idag har det vatt skola , och nu har jag softat en hel del , tränade inför min redovisning för nån kvart sen känns som att jag kan det :) puss

HELGEN :

imorgon :
skola 
hem fixa tidningarna ,
plugga & kanske gå ut?

lördag :
BAKKEN & kalas :)

söndag:
Kusinens fest i m-ljungby




Utkast: hej allihopa ...

hej allihopa ! Vet inte vad jag ska göra? Jag tror inte jag kan flytta tbs min blogg till BLOGG.SE :/ E väldigt ledsen just nu , fan sakant att blogga , men så som det ser ut kommer jag ta bort bloggen? Men

5 maj

hej allihop , förlåt mig , ahr inte hunnit blogga vet ni vad som har hänt? ..jag skulle in på blogg.se så gick det inte så jag tryckte på den publishme.se och loggade in där , det står ju blogg.se? trodde de hade bytt design eller ngt.. och nu har min BLOGG FLYTTATS DIT :( har inte pallat blogga på denna skit grejen , e det ngn som vet hur man flyttar tbx :(:(:(?

RSS 2.0