Just might be paranoid

Pluggat hela dagen och blev nyss klar å jävla skönt har fortfarande kvar några saker till fast det är lungt. Maten är snart klar och jag är så hungriiiiiiiiiiiiiiig, åh. Men det har varit så varmt har inte kunnat gå ut för att sola, pga. läxan. Suger riktigt mycket känner mig så blek. Men ska nog ut efter maten om det fortfarande varmt. KISS



SHAN ATCI

I'm off to see Shan "THE MAN" Atci på konserthuset. Så kul. ( Bild från Sthlm exakt 1 vecka sen)


LINES VINES AND TRYING TIMES

Som ni vet så var det JB - live webcast. LVATT är så jävla bäst. Jag gillade verkligen varenda en, och har väldigt svårt att bestämma mig , men berättar mina favoriter i ett annat inlägg.

Paranoid - Är en riktigt bra låt , som jag blir så jävla glad över ett + för den sjukt bra videon.
WorldWar III - Lite skeptiskt över denna låt, den låter verkligen bra - jag vill inte kritisera den förrän jag hört hela.
Fly With Me - Jag älskar den, den är så jävla fin, text och allt!
Poison Ivy- COOLASTE LÅTEN - motsvarigheten till BURNIN UP. :)
Hey Baby -  ÄLSKAR. (Finns ej med i videon)
Before The Storm - ÄLSKAR - går rakt in i hjärtat, det va faktiskt den ända jag kom ihåg från hela albumet när jag hörde alla.
What Did I Do To Your Heart - Lite överraskad över country musiken, men annars bra.
Much Better -  Låter sjukt bra.!
Black Keys - Nick sa : "Sometimes in life its better to leave things in black and white then mess it up with color" - AMAZING. Den killen asså, jag finner inga ord. Han inspirerar mig.
Don't Charge Me For The Crime - Lite annorlunda men sjukt cool faktiskt.
Turn Right - Jag kände igen mig i denna låten - I do the same mistakes all the time.
Dont Speak - Like like like it.


BROTHERLOVE

Jag dog av detta, så jävla gulligt. Första låten heter Turn Right, men den andra heter Dont Speak. När jag har tid ska jag skriva avd jag tyckte om varenda låt, dem alla bra faktiskt!


FASHION AGAINST AIDS

Jag beställde en tshirt som Dita Von Teese designat för FASHION AGAINST AIDS. Förra året fanns det snyggare modeller och jag köpte då Rihannas och Timbaland, i iår va det inte lika snygga.


DEMI LOVATOS NEW CD

Jag läste nyss på Demis Twitter att hennes nya ALBUM KOMMER UT I JULI! Holy shit. Den kommer heta "HERE WE GO AGAIN" som även är en låt från skivan.
Hon skrev även så här :
I can promise this album is going to be a lot better than the last, and it's definitely more "me" :)

Kan det verkligen bli bättre än det andra?
Ja, nI vet hur mycket jag tycker om det albumet, i mina ögon är den stilen så mycket DEMI, men tydligen inte :)  Jag är så jävla exalterad just nu!


JONAS BROTHERS

Jag ska plugga nu, har broderat en del och så.. Va inte alls inne på datan igår - Good Job! haha.

This is the song, this is the song that started it all, Den går rakt in i hjärtat. Det skulle vara en dröm att få höra den LIVE.

JoBros -
"When You Look Me In The Eyes"


DEMI LOVATO

Ja, ni vet att jag verkligen älskar denna henne! Bjuder på en gammal men bra låt som påminner mig lite om"Behind Enemy Lines"

Demi Lovato - "Open"


STOCKHOLM

hello, back from school chillin, har läxor att göra så jag måste rusa nu. Ville bara skriva lite om denna jobbigt trötta dag. Igår såg jag CSI, med Taylor Swift, måste bara säga att det var ett sjukt bra avsnitt, jag följer inte CSI. Men tycker ändån det var riktigt bra, verkligen och hennes låt - "Your Not Sorry" spelades. Sjukt bra låt ju.

Lite bilder from Stockholm, del 1.

 
 



 


THE V'S

The Veronicas - This Love (acoustic) They are insanley good. LOVE THEM!


CSI

Ni missar väl inte Taylor Swifts gästspel i CSI ikväll kl. 21.00 på kanal 5? Det gör inte jag iallfall.


JONAS BROTHERS

HAHAHA, jag dör av denna video. Älskar när Joe ska sätta sig och sen när Nick ska dricka.. och han säger Curlytop. Sen Kevins MIN..

Jonas Brothers som Cherub Angels - Titanic är så jävla fint.


Ännu en poster..

Hemma från skolan nu, riktigt skönt! Ville visa min nya poster som jag fick från det senaste nummret av FRIDA.
Jag är sjukt glad eftersom det fattades en poser för att fylla min vägg vid sängen. Så nu fick jag den :)


NIGHT AT THE MUSEUM 2

Jag lägger upp bilder från Stockholm snart, men ville först säga att när jag var i Stockholm såg jag premiären av A Night At The Museum 2. Som dem flesta kanske visste så skulle Jonas Brothers medverka, som små Cheub Angels och då skulle dem sjunga, jag ville bara rekomendera den filmen för alla som älskade 1:an kommer älska 2:an också!  Den var sjukt rolig!

Och sist så fick man höra den nya låten "Fly With Me", är jag tvungen att säga att jag nästan grät? Så jävla vackert Nick sjunger den låten. Ni hör tjejen här nästan "gråter" exakt vid samma tillfälle blev jag lika berörd som tjejen på videon. Tycker den biten är det bästa med låten.

Jonas Brothers - " Fly With Me"


SELENA AND DEMI

Jag älskar dem! Verkligen, sjukt sköna är dem.

Låten kommer från filmen som dem spelade in tillsammans förra året : Princess Protection Program (trailer)( http://www.youtube.com/watch?v=jdDGHk_qR2w) som har premiär på Disney.

One And The Same

PARANOID

Paranoid musikvideon släpptes igår och den är SJUKT BRA. Nick är så jävla snygg att det inte går, seriöst, kolla in han speciellt i början haha.

Jonas Brothers - Paranoid  (HQ)


I'm back from STOCKHOLM

Home sweeeet home, riktigt skönt att vara hemma. Stockholm har varit jätte bra, hade lite mer förväntningar av staden, men inget är finare än helsingborg. Verkligen inte, shoppat, sett byggnader, shoppat ,BIO , såg Natt på museum 2 (Jonas Brothers va med, det är därför + den  nya låten Fly With Me som alla fick höra i slutet) vatt på Gröna Lund, TRÄFFAT SHAN "the man" Atci, igår kväll skit shysst kille. Ja jag dog. Men det som var dåligt var det dåliga vädret.


STOCKHOLM

hejsan, är i stockholm nu :) det är verkligen otroligt roligt. Varit på Gröna Lund hela dagen idag och även i stan imorgon blir det shopping HELA DAGEN ! happyhappyhappy :) Haha snart ska vi äta på en grekisk resturang här på Södermalm. Jag har saknat grekisk mat verkligen. Nej nu ska jag byta om , vi ses följ mig på Twitter. www.twitter.com/effiz



It's breathtaking

Snart ät jag iväg ska bli så kul :) Just nu fixar jag musik till min IPOD.. och kollar på denna hetingen.. sista bilden är sjukt snygg, han har så fina hjärtformade läppar.. Man dör.

Joe Jonas in In Style Mgazine JUNE 2009


it's like a poison in my brain

har haft fullt upp idag , städat och dammat, packat och strykt. Tror jag förkänar en KEXCHOCKLAD faktiskt. Men ska ta och kolla igenom recensionerna och skriva ut dem. Imorgon slutar jag 11.35. och säger hej till STHLM. ska bli så kul :
Nu tror jag jag ska hämta min jacka från hanna, jag glömmer alltid saker men sen är det DESPERATE HOUSEWIFES. Senare ska jag fixa ny musik till mobilen och främst Paranoid :)

bild från igår straight from peru. jag- längtar.,


VECKANS ARTIST: JOHN MAYER

Jag älskar denna låt. Han är så jävla grym, jag diggar när han beatboxar i början,.
Denna påminner mig om när jag va hos min kusin Acke, han sov, sen jag satte på denna sen vaknade han upp han bara , va e det för låt? Fan vad bra den är.

John Mayer - Better Than My Body


jag är en indian

Lite bilder som min lillebror tog här hemma - så såg jag ut på SPEXFOTOT-  fast med flätor. (Bild nr.3 blev grymmast)





it's like falling in love

hejsan nu tänkte blogga lite sen börjar mitt plugg, har en inlämning imorgon och en recension som ska vara klar till på onsdag, men stressar gör jag inte. Iallafall skolan har varit riktigt skön, slutade kvart över 1 - så sjukt skön denna dagen är och så lyser solen så fint också  :)

Made by me förutom armandet längt fram.

Utkast: HOMEHOMEHOME SWEEEEET ...

HOMEHOMEHOME SWEEEEET HOME. Nu ska jag plugga, får blogga mer sen - Jag får aldrig nog, checka detta det är nästan så att man dör av nyfikenhet. Ser sjukt bra ut förresten.


I WANNA KNOW YOU

Ni vet att jag älskar David - den killen är urgullig med en stor talang.
Miley Cyrus ft David Archuleta - I wanna know you.'


fullt upp

fullt upp vad nyss på ett dop, skönt att gå till en kyrka nu, senast var det i Grekland. Men det känns nästan samma sak för vi var på den Serbiska kyrkan. I allafall fest idag hos hanna min panna. Det ska bli kul vi ses imorgon håller er uppdaterade på Twitter, med bilder ofc.!.. PUSS


SPEXFOTO IMORGON

HOLY SHIT
Hunnit med mer än vad jag skulle idag så nu är min 2:a recension klar, bara en kvar som jag ska smått börja på imorgon, och bli klar med på helst söndag eller måndag. Iallfall.. började nyss på min grekiska inlämnings uppgift om Santorini, men vet inte om jag ska ha Santorini står knappt något intressant om det, tro mig. Får välja en annan bland dem andra 10 000 öarna.. ahha någon annan hittar man val. Men nu ska jag brodera lite sen ska jag fixa ihop en outfit inför SPEXFOTOT imorgon.. i'll show you later.. haha. Men nej nu måste jag fixa med smink och sånt ska sminka mina vänner - måste visa mina skillz - kidding..

 me and anna - för inte så länge sen

VECKANS ARTIST : 2PAC

2 pac - Ghetto Gospel - väcker många minnen..


he's mah dreamboy

Seriöst nu...aaaaaaaaaah, god kill me.. så snyyggg herregud.

                






I FELT IT RIGHT INSIDE..

Just nu väntar jag på mat sen blir det So plugg - prov imorgon + recensionen ska bli klar idag. X


 

JONAS IN LONDON

Intervju från idag (London tid) - så när jag sov hände detta.. haha . Kolla in Nick bara, så perfekt, seriöst , kolla hans hår kolla allt, - kolla allas hår, så jävla fint hår dem alla har..


LOOKING FORWARD

Nyss pluggat lite spanska fick trots allt till det i slutet..Ska på hemspråk snart sen blir det so och svenska plugg - ska skriva min recension tänkte jag. Måste bli klar nu.

Här har vi även Lines, Vines and Trying Times låtarna. Dem ändras hela tiden men dessa är rätta( från www.jonasbrothersfan.com ( idag får jag veta vilken låt som är Kevins och Joes favorit). Jag ser fram emot, World War III - (skriven av Nick), What Did i Do to Your Heart, Much Better (Nick's favourite , som av någon konstig anledning ska vara på nr. 7? skrev dom för oss FANS.) Dont Charge me for the Crime och sist Poison Ivy.

1. World War III
2. Paranoid
3. Fly With Me
4. Poison Ivy
5. Hey Baby
6. Before the Storm
7. What Did I Do to Your Heart
8. Much Better
9. Black Keys
10. Don't Charge Me for the Crime ft. Common
11. Turn Right
12. Don't Speak
13. Keep It Real (bonus track)

VECKANS ARTIST: 2 PAC

Den bästa rapparen som någonsin har funnits, en legend. - denna låten går rakt in i hjärtat. Lyssna bara på texten, den får mig nästan att gråta. Så många som har det svårt här i livet, ibland så önskar jag att jag kunnat göra något.

And I appreciate, how you raised me
And all the extra love that you gave me
I wish I could take the pain away
If you can make it through the night there's a brighter day

2 PAC - Dear Mama


made by effi

Jag är väldigt nöjd.. trots allt blev det inte så smala som jag ville på iallafall den gröna och lila.. Eftersom det inte fanns tunna pärlor. Men skitsamma, Gjorde den gröna dubbel och dem andra enkla.

Så här blev resultatet :






i'm in love with bracelets

Jag älskar ju armband och så gör jag egna också, detta rmband köpte jag för kanske 3 år sen på BIK BOK. Den har med tiden inte används och även av någon anledning blivit sne. Så jag tänkte göra om det. Så ni får se hur det sr ut när jag e klar,

Så här ser den ut nu :

         

Min inspiration:



(bild lånad av sofis snapshots)

E is kinda hot..

Enrique Iglesias ft Ciara - Takin' Back My Love - me like that song.


happy ending

Picture from yesterday, happy, smiling, listening to my fav song.


i don't know how to act cuz i lost my head

Sitter här och är inne på www.myspace.com/jonasbrothers och lyssnar på Paranoid - i really like that song... makes me happy.. Läser Nu tidningen också. Va på väla idag och köpte mitt eferlängtade neonrosa nagellack och en cool tishirt. Nu ska jag kolla på film eller något. Kiss


JONAS LIVE WEBCAST

LIVE CHATEN VAR SJUKT ROLIG, något av det roligaste jag gjort i mitt liv, jag menar det. Jag flabba sönder mig för Joe är så sjukt rolig , ni anar inte. Fast denna chaten var inte lika rolig som dem andra jag såg.. men spelar roll idag smäller det igen kl. 23.00 för att vi fans fick vänta i 1 timme pga tekniska problem.. Så jävla snällt , älskar dem verkligen. Kommer leva med detta i några dagar nu. Och PARANOID var helt sjukt bra. 12 maj släpps den på Itunes och 23 maj släpps VIDEON :)

Joe har damp utan tvekan, jag doooooog kolla bara in Nick hahahah..han ocksåå


JOHN MAYER

John Mayer - Belief - en av dem finaste låtarna han har skrivit.


Sitter och lyssnar på John Mayer live - han är för bra asså, så jävla skön musik den mannen skriver, jag har alltid gillat Blues/Soul musik, fast inte lyssnat så mycket på det. Men jag tror verkligen jag är förälskad. Kommer ihåg första gången jag hörde John Mayer det var denna låt:  http://www.youtube.com/watch?v=24gjW4Oqj2k Trots hans lilla"insats" i låten, fick han mig på fall.
Det är inte roligt att det finns HQ - det är skit läskig som om man ser han live. Tryck där på sidan så får ni se.

MANCHESTER UNITED

 

Jag har stor respekt för Ronaldo, och jag tycker att många bör ha det också. Detta måste vara hans snyggaste mål någonsin, han satte det rakt in i krysset från 35 METERS AVSTÅND! Den andra biten är från igår då Manchester mötte Arsenal - skam för Arsenal eller?. Men afan! På hemmaplan dessutom..Han är och föblir en av världens bästa fotbollsspelare that's it! Det jävla självförtroendet han bär på är bara för skööönt.

JB LIVE CHAT ON FACEBOOK

Men ville bara säga att jag pluggar och det är inte kul alls..:( I
idag är det Live chatFacebook - gissa vem som kommer vara uppe?
Jo, jag efter att jag i en halvtimme försökt klura ut  tiden PDT OCH EST.. JA vad sur jag blev men kom fram till det iallfall 9 timmars skillnad så  jag får gå upp innan 2 tiden . Nemas Problemas. Ska lägga mig vid 9 tiden idag och sova till halv 2 för att sedan logga in på min Facebook som jag ska skapa.. haha - man vet aldrig bäst att vara inne tidigare än för sent. Jag ser fram emot det som in i ska få höra PARANIOD live också :)

Bjuder på lite bilder så här känner jag inför plugg.. :(


Men även exalterad över JB LIVE CHATEN..



...och även väldigt GLAD


JESSICA SANCHEZ

Jessica Sanchez är en tjej jag upptäckte för 1,5 år sen, hon har en fantastisk röst & är bara 13 ÅR!, jag har sett den videon innan och jag ryser alltid till sådana låtar.Hon var ganska ung på första videon men den andra är ganska ny.

I Surrender

The Climb

stalker

I feel like a stalker. Jag menar det på riktigt, är inne på en sån "sida" - som finns på mac datorer, jag kollar unt lite i sthlm och så vidare lite roliga affärer sånt är kul, jag skriver Los Angeles och kommer fram dit kollar runt lite på olika områden och vet ni vad man kan se sjukt bra, det är riktigt bra fotat, jag skriver för skojs skull Vanessa Hudgens - det kommer fram vart hon har varit och hennes hus , jag tänker om skriver Miley Cyrus - för jag vet att hon bor i Toluca Lake och hur hennes hur ser ut(pga paparazzi video) jag trycker och visst är det hennes hur och vet ni en annan sak.. det står gatan också.. Fyfan vad obehaglig känsla.. Sånt borde inte finnas tänk sånna personer som hatar henne..kan hitta henne och typ gömma sig utanför hennes hus.Men hade jag bott där hade jag faktiskt gått förbi för att kolla, det är grymt. Nu ska jag stalka vidare.. ahhahaha..

Haha detta är sjukt kul , hon och "Alison" har blivit vänner (killen bakom kameran en paparazzi,) han är sjukt schysst faktiskt. Han är med i alla videorna och dem har lärt känna varandra nu på sistonde. Sånt är kul att se.


MEGAN FOX

Megan Fox är världens snyggaste kvinna, tycker jag. Hon är ruskigt vacker, det sprider nästan perfektion runt henne. Det finns många som tycker Angelina Jolie är världens vackraste/sexigaste kvinna, men där har ni fel - Megan blev faktiskt nominerad till Världens Sexigaste Kvinna.

Och ja jag älskar hennes tatuering, den är klockren
 - There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART.



PARANOID

Paranoid musikvideon spelas in nu jag hade rätt! Här har vi Paranoid Preview - det låter bra, verkligen jag ser fram emot det, lite annorlunda jag trodde det skulle vara mer som Poison Ivy , den låten verkar sjukt grym,.!


HAIRDREAM

Jag har velat i över 1,5 år nu. Ja jag ska färga mitt hår ljusbrunt med fina ljusbruna/blonda slingor i, det finns nog inget snyggare. Bilderna nedan visar mina tre alternativ. Jag älskar verkligen Giseles hår men OM det inte går att få mitt hår så blir det antingen Mileys eller Audrinas.






and then your worried about what kind of shirt i wear..

Studying :( Snart kommer även lilla Anna och hennes nyföda syster. Nej nu måste jag fortsätta vi ses later.



PARANOID

Detta läste jag på Twitter nyss: In the middle of the desert shooting a piece for our new music video. So excited for all of you to see it. - Mr. President

Detta för några dagar sen :On May 8, "Paranoid" will roll out to radio and online worldwide, and on Verizon for ring tones. The single will be available for digital download on iTunes staring May 12. The video for "Paranoid" will be directed by The Malloys, who previously worked with Jonas Brothers on their smash hit single and video "Burnin' Up."

Så som jag har kopplat det så är det Paranoid musikvideon dem spelar in och den släpps den 12 maj på Itunes - jag ska ha den då.
Så som BURNIN UP släpptes så släpps nog Paranoid med en musikvideo.

 

DAGENS TIPS: HUR MAN SKA TVÄTTA CONVERSEN?

Mamma tvättade dem i maskinen igår 2 gånger, en gång i 30 grader och en gång i 40 graders värme. Nej det funka inte!
Mitt tips: Fyll vasken med vattnet eller en balja för den delen, med varmt vatten häll i KLORIN och tvättmedel låt det stå i 1- 1,5 timme = klart!  sen låter du dem torka i torkskåpet eller något , inte torktumla! och ja min JB skrift är borta, får måla dit en ny fast på gummisulan istället.

Så här rena var dem..


och så här blev reslutatet.. NYA!


PLUGG

Hello beautifuls

Idag har jag pluggat och slappat utan att blogga, ville göra det lite senare på kvällen, idag han jag med att gå till slöjden efter skolan och göra ett nytt motiv som jag ska brodera, sen hann jag med språkhistoria och matte, för det är nationellaprov imorgon. Det gick faktiskt bra här hemma C delen är faktiskt inte så svår som jag trodde. Så imorgon måste jag bli klar med idrott's grejerna också. uff press - och min bok är försvunnen också - tack för den. Men denna press kommer jag klara , snart så slipper jag detta.

TAYLOR SWIFT

nya musikvideo "You Belong With Me" - den är riktigt bra och hon är ett geni , jag diggar henne stort!
Kolla även in henne på www.myspace.com/taylorswift och läs om det hon skrivit. Sjukt kul.

Exempel:" I've never been the kind of girl who needs a boyfriend. Plus, guys don't ask me out because they know I'll write songs about them. "
"Don't like making decisions when I don't have to. So right now my toenails are painted 5 different colors." - Klockrena:)


JONAS BROTHERS - PLEASE BE MINE (IT'S ABOUT TIME)

Jag ville avsluta Veckans Artist med den skönaste låten jag någonsin hört i hela mitt liv.
Denna låt är en av dem bästa dem har skrivit enligt mig.
Uppträdandet är så bra att man nästan gråter av att det är så perfekt.

Vet ni varför? Jo för att i slutet har dem ändrat den och gjort låten så typsikt dem.
Det är det bästa jag vet med deras låtar - när smäller i slutet.

Jonas Brothers - Please Be Mine (2006)


Give Love A Try

Hello - igår var jag hos Hanna, vi hade det väldigt roligt. Sen kom jag hem satte mig i soffan och kollade på Eddie Murphy stand up. Det var roligt. Sen idag vknade jag vid 11 åt frukost och så har jag suttut framför datan , ska plugga nu snart sen vid 6 ska jag till Lisa - vi ska till Röda kvarn "efterfest" eftersom vi var med och hjälpte till på UKM. Mamma ska laga tacos också idag.. En roligt söndag.

Just det igår hade J.O.N.A.S premiär i USA.. den kommer snart till dem andra länderna också. I'm waiting.

Bild på mig och HANNA <3


heymama

Okej, jag ska nog ut och sola det är nog ganska varmt ute nu : ) Senare mot kvällen blir det att jag går till Hanna som har födelsedagsfest. Jag tittade nyss på detta http://www.youtube.com/watch?v=2tZKXH5tsDE det är typ fär 15 timmar sen 
(1maj- jag mår skit dåligt när jag ser detta, det är första gången jag ser Jonas Brothers bli förföljda av paparazzi
Dem borde inte finnas, det är inget liv. Men vad ska Britney säga som har 30 stycken efter sig ? Nej oavsett vem det är när paparazzi håller på så så blir jag sjukt sur, dem är IDIOTER! Det har jag alltid tyckt.

Big Rob är grym iallfall. Sen så synd det är om dem - dem blir helt rädda.. Nicks outfit är sjukt snygg älskar sånna byxor på killar.

Jonas Brothers...

..kan inte bara sjunga utan rappa också - jag skrattar varje gång jag ser det. (2007)

Nick J Is Of The Chain



Joe rapping - den killen asså är fucking hilarious. "Yo slow down i cant rap that fast , alright that's better.."

JONAS BROTHERS (IT'S ABOUT TIME)

Jonas Brothers - Time for me to fly (live) - old days. Kolla så underbar Nick är..


JONAS BROTHERS (IT'S ABOUT TIME)

Good morgon - jag är uppe 08:39. inte bra. Men startar dagen med Jonas Brothers

Jonas Brothers - 7:05 - en sjukt bra låt med en underbar text. - Skriven av Nick.

was not believing what I saw (Whoa) holding hands with him
 and sitting closer then six inches Hoping she's not gonna kiss him now
How can I call you a friend, you stood me up in the end I
know that it's over (Yeah)



Jonas in Bahamas

Detta är vad jag gör när jag inte är i skolan, ute eller pluggar. Jag älskar se sånt det är fan bäst.
Jag svär så söt Joe är när han pussar delfinen och när Kevin tar bild.. så söta sen när Burnin up spelas gör det hela videon och UPPTRÄDANDET = GRYMT.

Nu ska jag se PRISON BREAK.. omg, är skit nervös det är den bästa serien någonsin och vet ni "TWEENER" - Lane Garrison släpptes från fängelset för några dagar sen.


LOVE IS ON ITS WAY

Jag kunde inte hålla mig, jag såg den - så jävla bra den låten är älskar början - nicks röst = bäst , Joe som police = grrrrrrym och Kevin som korvsäljare = sjukt söt.  Det är ju I 3D kvalite så de tär därför den är suddig.

Love is on its way , i love this song for sure.

THE BACHELOR GIRL

.. buses and trains - en tjej på UKM sjöng denna och den var helt sjukt bra, bättre än orginalet. Men får nöja mig med detta än så länge.


RSS 2.0