Lines, Vines And Trying Times

Detta blir den sista veckans artist jag någonsin kommer ha, eftersom jag i vanliga fall lägger upp rätt mycket videor, kan det bli för mycket. Så jag avlsutar med Don't Speak, en låt med mycket fin text.

"Theres alot you dont notice when you read between the lines"
"In the worst of trying times"
 
Det finns en koppling till det hela.





TRÄNINGSPASS

Sitter här och lyssnar på den bästa musiken någonsin. Känns som evigheter? Plus gissa av alla mina album på Ipoden så försvann just dem två JB albumen, så typiskt. Men får synka in dem igen. Iallafall, har tränat idag här hemma och sen gick jag ut för en låååång powerwalk, jag orkade verkligen inte springa. Nu solar jag, men solen försvinner hela tiden knappt roligt att ligga där då. Ska försöka fixa mig också till lite senare..


                                                                        



Ashley Tisdale

Music is my life, ni ser själva nästan 70 % av mina inlägg handlar om det jag älskar så mycket och det är just musik.
Här har vi en tjej, som verkligen gör en av mina dagar genom hennes musik och det är Ashley Tisdale, hon är riktigt bra och här har vi en av mina favorit låtar. Och så diggar hennes stil väldigt mycket.

Ashely TisdaleWhat If  (LIVE) 27 Juni 2009




 

MJ IN MY HEART

Jag kan inte förklara den stora kärleken till dessa två låtar. Helt fantastiska.

Give Into Me


Man In The Mirror

I wanna break the stereotype

Jag älskar verkligen denna låten. Jag diggar Katy Perry, hon är riktigt grym!

Katy Perry - Fingerprints


Mommy and me

Har haft fullt upp idag, var först på Väla med mamma och gudmor och sen en runda på Ödåkra och lekte där lite med små barnen, allt från studdsimatta till fotboll. Sen blev det en runda ner till stan med mamma och vi käkade på Haket och sedan tog vi en glass på gröningen och gick en stor runda. Väldigt trevligt :). Sen nu sitter jag här hemma och lyssnar på bra musik och njuter av livet.

Jag och mamma från sommaren - 08


LOVE DRUNK

Ashely Tisdale twittrade nyligen om hennes favoritband Boys Like Girls så jag gick in på www.myspace.com/boyslikegirls , och jag diggar Love Drunk som är en ny låt, en glad, somrig låt med ett pop/rockigt sound = me like. Dem andra låtarna va inget vidare, men denna gick hem.

Love Drunk

turn right, into my arms, you won't be along..

Något av det finaste jag sett, Kevin Jonas spelar piano med en sådan passion, det är inspirerande att titta på. Den killen har en så stor talang, och jag ser upp till han som musiker och gitarrist. När jag ser detta, blir jag nästan tårögd. Kevin  har inte mindre talang än dem andra två, han är inte mindre älskad, det finns folk som avgudar honom med. Det ska ni veta och jag är en av dem. Alla fans älskar alla i bandet, så är det bara, utan alla tre finns det inget band vid namn Jonas Brothers.

Jonas Brothers - Turn Right LIVE


i won't forget, i'll remember everything, every part of my experiences.

You made me realize that a life without you is like a head without a neck.  - Effi Papdopoulou


THE PROPOSAL

Detta är nog en av dem bästa filmerna jag någonsin sett. Den var så sjukt rolig och jag tycker ni borde gå och se den nu!
Jag älskar verkligen Ryan Reynolds karaktär, så jävla bäst och så ser han riktigt bra ut också, faktiskt.

The Proposal tralier

DEMI LOVATO

Can't describe how much i love you.

Demi Lovato - Here We Go Again (official music video)
 / (Don't Forget (official music video)


MICHEAL JACKSON

Jag kunde inte ens sova, han var fast i minnet på mig. Jag vakande upp av att jag tänkte på honom, hur kunde han dö? En sådan människa vid en sådan ålder. Det är fortfarande chockerande, vet inte vad jag ska säga.

Jag kan inte beskriva den stora kärleken till denna låten, när jag ser detta
framtrände, när jag hör Billy Jean kommer tårarna automatiskt.



You will always be the king of pop, no matter what. Your music was a huge inspiration, you were an icon, a legend and you will always be remebered as the greatest. - Effi


R.I.P MJ

The King Of Pop is dead, och jag kan inte tro det, fucking gråter :( så hemskt. R.I.P M.J du kommer aldrig att vara ihåg kommen. Kollar på CNN just nu, i hopp om att detta bara är en bluff.



i'm heavily broken and i don't know what to do..

Dem gör bra musik, denna låt är en av mina favoritlåtar med en så självklar text och deras underbara stämmor gör låtarna så sjukt bra.

The Veronicas - Heavily Broken (Live i Dallas TX 17 Juni 2009).


now i'm done with country stars..

Detta var sjukt roligt.. Joe sjöng - Now i'm done with country stars (0:11) instället för super stars, man Taylor Swift got powned. Vilket självförtroende han har på scen sooooo h o t , h o t , h o t, h o t!


TRANSFORMERS 2 Revenge of the Fallen

JAG MÅSTE SE DENNA , MÅSTE, MÅSTE MÅSTE. Jag älskar verkligen Transformers och denna ser ju helt sjukt bra, älskar att det är både action och komedi. Min favorit skådespelare och en av världens snyggaste män, Shia Labeouf är med och även snygga Megan Fox.
Har sett denna trailern fler gånger dem senaste månaderna. Det blir nog bio för min del till helgen.

Transformers 2 - Revenge of the fallen

THE PROPOSAL

Ska se The Proposal idag på bio, men min bästavän Hanna och i sällskap av våra mammor. Den verkar sjukt bra faktiskt :)


Vivere

Jag verkligen avgudar Hayden Panettieres fina text "Vivere", som betyder "to live", är så snygg, sitter på ett snyggt ställe och har en perfekt mening. Men det är egentligen inte hela tatueringen utan det fortsätter med orden "Live without regrets". Egentligen så tycker jag bara "Vivere" är snygg, liten, diskret , en sån kan jag tänka mig att ha i framtiden.




everybody get's the itch, everybody hates that_____

Jag ska nog inte sola idag eller imorgon, fick värsta stickningarna i ryggen igår, och det kliade så sjukt mycket höll på att dö, tecken på bränd eller? Har aldrig känt något sånt förut.
Men idag ska jag bara slappa och fixa till hemmet, ta en dusch, sedan måla naglarna, känner mig naken utan nagellack, haha. Och sedan ut en runda med mina vänner.



XOXO


LLVAT

Två väldigt annorlunda låtar, What Did I Do To Your Heart är lite country/poprockig - och jag älskar slutet,en härlig mix av rock och country!
Don't Charge Me For The Crime - är en låt jag inte är så förtjust i, men jag gillar hiphop/rapen och sen slutet är bara SJUKT BRA! 

What Did I Do To Your Heart


Don't Charge Me For the Crime ft Common

ROLLINGSTONE

WOW, SO DAMN HOT! Jag tror mitt hjärta stannade till i någon sekund..
Jag smälter för den första och sista bilden..
 
Bilder från
  Rollingstone













so damn sexy..

DEMI LOVATO

Demi är på turné nu och framför sina nya låtar, och dem är sjukt bra!  Trots att hon hade tappat rösten tycker jag det lät bra ändån!
Sittplatserna är tomma pga. att det inte fanns några sittplatser för "försäljning".

Demi Lovato - Solo (Live Wachovia Arena - Wilkes-Barre, PA)
Cecka in dem andra låtarna hos Shine On Media på Youtube, den tjejen är överallt,
På alla JB, Demi, Miley..o.s.v.


ILOVEGREECE

Vatt ute och solat i 3 timmar nu, ska ut för en halvtimme till! Sen blir det in och duscha och ut med min bfff Sabina. Denna snygga kepsen köpte jag i Grekland för 5 år sen, och jag använde den idag för att skydda mitt hår nu när det är slingat..Vill inte bli blond direkt..









XOXO

JORDIN SPARKS

Tycker denna låten är så jävla MÄKTIG! Jordin Sparks sjunger så sjukt fint,  får värsta rysningarna.

Jordin Sparks - Battlefield (LIVE I DALLAS TX)
2:45 - Joes
smile är så jävla fint, får mig att lee verkligen!


music make me loose control

Ute och solar i det sköna vädret :) Nu är det dags att sola ryggen.. i 2 timmar.

 

T - SWIZZLE

HAHHA, så roligt klipp , Taylor Swift är så cool..


Lines, Vines And Trying Times

Känner igen mig i denna låten, så alla som gör samma misstag om och om igen, denna låten för er..
Jag älskar hur Joe sjunger refrängen, det är otroligt fint.

Jonas Brothers - Turn Right


Lines, Vines And Trying Times

En låt som verkligen får mig att gråta, så typisk min stil när det gäller lugna låtar.. Jag älskar slutet då Joe bara träder fram med sina toner och gör låten perfekt.

"Sometimes a fight is better black and white"

Jonas Brothers - Black Keys


ILOVEJEANSILOVEJEANSILOVEJEANS

Home Sweet Home 

 Är så trött vet inte varför men det är sjukt jobbigt eftersom jag sov 11 timmar i natt men ändå är jag helt utmattad. Va i stan med mamma fick hem mig ett par snygga jeans från Gina Tricot som påminner mig om Demi Lovatos jeans (som jag själv tycker är dösnygga)  link : (http://www.youtube.com/watch?v=iss0AMclJZ0&feature=player_embedded)






MA NEW SHOES

Mina nya indianinspirerade skor från Din Sko - som jag har fått byta två gånger pga, att dragkedjan var sönder sen att jag fick strl. 39 när jag bad om 36?.. Knepigt.

Snart så ska jag till min gudmor och sedan ner till stan med mamma..




Lines, Vines And Trying Times

Jag kan se det i hennes ögon, hon är kär i honom. Det är säkert något mellan dem, men ont gör det i mitt hjärta att se dem tillsammans. Kanske pågrund av det hon gjort mot han från hela början, jag tror det är det, kan inte släppa det ännu. Men detta var starten på JB World Tour:n :) Hon är så sjukt vacker, hon liksom strålar.

Väldigt fint uppträdande, jag älskar den låten verkligen.
Nick Jonas och Miley Cyrus - Before The Storm (Live i Dallas)



LARRY KING LIVE

Det måste vara första gången dem någonsin erkännde.. sjukt gulligt iallfall! Nu blir jag lite fundersam om Miley och Nick, haha.. sant eller inte? Joe kanske sa det för att retas eller så är det sant?.. Hoppas bara det inte är sant. Sjukt gulligt när Kevin berättar sen alla bara NAAWW..

Det börjar 1:47


KOSTAS MARTAKIS

Utnämd till den 19 sexigaste mannen i världen av E ENTERTAIMENT. Jag lovar er, titta bara på videon , så förstår ni varför jag varit så förälskad i han. Snyggaste greken utan tvekan!

Låten påminner mig om Grekland som fan..

WW3


 
Jonas Brothers - World War III (LIVE)

Jag måste bara säga att detta är nog ett av det bästa uppträde jag någonsin sett. Jag är helt besatt av denna låten, dem är så jävla bra LIVE. Dem kan verkligen sjunga live, det låter likadant som i studion. Tycker det är sjukt bra att det gör det jämfört med andra artister.

those lovely feelings..

GLAD MIDSSOMMAR! För ett år sedan, idag, var jag på väg till Grekland mitt underbara land. Ni anar inte hur mycket jag saknar Grekland, har dem sista veckorna fått sådana "Greklands-känslor", åh jag vill dit nu, nu, nu! Men snart så, snart så är jag där :) Idag firar vi midsommar här hemma, med släktingar, grillning och mamma gjorde en utsäkt jordgubbstårta, ååh så gott. Nu ska jag nog ta och fixa mig. XOXO


Lines, Vines And Trying Times

Denna låt skrev dem för oss fans, här dissar han superstars och så som jag har fattat det så är detta om Taylor Swift, dissar henne och väljer oss fans istället. Ni kommer säkert ihåg, Taylor Swifts låt : Teardrops On My Guitar.. ja det är väl lite självklart när det står med i texten?.. Detta album är om egna erfarenheter, och det visar säkert på vem detta är. Jag tycker det är en sjukt bra dissning , efter allt hon gjorde honom, skämde ut han i TV osv, för det finns en gräns och hon passerade den och privatliv är privat och inte för andra.

I got a rep for breakin' hearts
Now I'm done with Super Stars
And all the tears on her guitar
I'm not bitter

Jonas Brothers - Much Better - en av mina favoriter :)


please remember, remember december..

ÄLSKAR HENNE, hon är grymast!

Demi Lovato - Remember December


Lines, Vines And Trying Times

Gissa vad vi ska köra nu?.. Jo veckans artist och gissa med vem.. JO JONAS BROTHERS nya skiva så klart.
Idag har jag varit hos frissan fixat håret, köpt glass och jordgubbar, nu ska jag käka sen ska jag damsuga.

Börjar med denna underbara låt, blir sjukt glad av den. Hela denna skiva är bara för bra, helt nytt sound och ja vad säger vi om 2:25?. Jag dör.

Jonas Brothers - World War III


Mabye you were just a friend

Sitter här och lyssnar på Jonas Brothers nya CD och World War III - är fan sjunkt grym hade verkligen fel pch Blak Keys och Turn Right fick mig att gråta, sjukt fina. JAG LOVAR ER HAR ALDRIG VARIT SÅ GLAD. Livet leker, det är sommar, jag ska till frisören imorgon, inga läxor, hänger med vänner. Mina vänner ni ska veta att oavsett om jag bråkar med er, så älskar jag er.

Alla låtar är verkligen sjukt bra :) Knarkar dem nu till max.


GUILTY PLEASURE

Ashley Tisdale släppte sin skiva samtidigt som JB. Nu kan man lyssna på dem på YouTube,  jag tycker denna skiva är så jävla bra.

Ashley Tisdale - What If


don't charge me for the crime

Idag var jag i stan med en kompis, letade som fan efter CD:n, men hitta inte den. Men vi åt därefter glass och gick rundor, allmänt kul. Senare stackl jag till Väla med mamma och nu är skivan min :).







LINES , VINES AND TRYING TIMES

IT'S MINE , och den underbara boken inuti med helt sjukt fina bilder.. ja iallfall nu ska jag lyssna.


miley

Min inspiration när det gäller nästan allt. Hon har världens finaste ben, världens finaste hår, världens finaste stil , en härlig personlighet  och sist men inte minst en otrolig talang inom musik - och skådespelar branchen.- Hon är verkligen en av dem vackraste som finns.











I threw all of your stuff away..

WOW.. det är allt jag har att säga..

Demi Lovato - Here We Go Again Live (Madrid)


9th grade is over

Skolavslutingen gick hur bra som helst, lite tårar, då nästan alla lärare höll så fina tal om oss, att det var så roligt men sorligt på något sätt. Eski, jag svär på min mamma och alla roliga ljud och smeknamn- jag kommer aldrig glömma något av dem och främst av allt kommer jag aldrig glömma er 9B <3


VILA I FRID

Jag är väldigt upprörd med det som hänt Therese, jag var inne och läste hennes blogg för några dagar sen och jag läste även denna nyss: http://minneavtherese.blogg.se/ . Tycker alla borde göra det. Ibland undrar jag var det finns för människor här på jorden, hur kan man döda? , det är så hemskt att ögonen fylls med tårar och jag får en stor klump i halsen. Gud, deppig är jag nu. Hatar verkligen sånt.

Vila i frid

Justin Bieber -
den otroligt talangfulla killen från Youtube..remeber?.. iallfall här sjunger han - Where are you know


cuz you don't know what you got until it's gone

Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket denna person betyder för mig, hur mycket han inspirerar mig med sin musik och sina tal. Jag kommer aldrig kunna glömma hur mycket han hjälpt mig genom tiden, hur dem har hjälp mig och jag kommer aldrig glömma den svåra tiden som verkligen bröt ner mig i tusen bitar, och vet ni vad? Det är tack vare dem jag gick vidare. Jag öppnade ett nytt kapitel i mitt liv så som Nick själv säger i videon.

Black Keys/A Little Bit Longer LIVE i N.Y.C


..

"Tears are words the heart can't express"


TRUE LOVE?

Det går rykte och folk snackar om att Justin och Miley håller på att göra slut, men jag ser fortfarande att dem skriver  till varandra. Att Miley och Nick är tillsammans, men jag tror bara att dem är mycket bra vänner (som dem själv sagt) Bara för att dem sjunger tillsammans, bara för att dem hänger med varandra och är goda vänner betyder det ingenting. Ska jag vara ärlig?, jag har aldrig tyckt att Miley och Nick ska bli tillsammans, det biter på mig, fråga mig inte varför.
Detta är samma sak som när Selena och Nick hängde, inget var sant.

En ny bild :


JONAS BROTHERS

Det har varit fest, fest och mycket annat på gång. Har inte hunnit något. Sitter här och lyssnar på Poison Ivy LIVE. Jag tycker den är sjukt cooooooooooool. Jag längtar så mycket till albumet, 3 dagar kvar sen går den att köpa  :).

Jonas Brothers - Poison Ivy on GOOD MORNING AMERCIA (2:10 -2:58 är fan bäst)


BEFORE THE STORM

Får man gråta eller får man inte gråta?..

Nick sa: "There's two versions of the song basically, one that was written just for our record that we sang originally. And then I played it for Miley and we realised that if we just changed the lyrics a bit, we could make it more of our story, kind of share that side of us, and it could be great. So, we did."

Nick Jonas and Miley Cyrus - Before The Storm (full song)


DAVID ARCHULETA -DESPERATE

So talented..


and it hurts with every heartbeat

Snart slutar vi skolan.. åh vad konstigt det kommer kännas.
 Har bara slappat dessa dagar även gjort viktiga saker, snart så ska jag skriva klart om min sidenjacka sen är jag klar, med allt! Känns riktigt skönt idag ska jag även lägga mig tidigt redan innan 10, annars blir det att man lägger sig 12 och inte kan vakna nästa dag. Nej så får det inte bli.


FLY WITH ME

Ni anar inte hur mycket jag längtar, hur stor den längtan är när jag ser detta.. Det kommer bli så jävla GRYMT!
Och hon tjejen som fick en signerad boll.. jävla tur.

Jonas Brothers - Fly With Me (Music video)


BEFORE THE STORM

Jag kände det på mig, jag kände på mig att det var Miley som skulle sjunga med i min favoritlåt Before The Storm. Jag grät faktiskt, den är sjukt vacker.. hans röst får mig att gråta. Den handlar om deras relation när dem var yngre och om jag inte har fel så skrev Nick denna låten själv.


BAKKEN

ojsan länge sen jag skrev.. men har varit på Bakken i lördags med min familj tog lite foto och så med vissa av dem tog jag med kameran och andra med mobilen,senare efter det var det fest hos ZINA, stack dit och hade sjukt kul, alla vet varför.. :) Men efter det så stack jag hem, söndagen slappade jag bara inga läxor ju. Men nu ska jag skriva lite till syslöjden. XOXO



Ruschebanen

Tornado

Tornado

Churros med chokladsås

JB LIVE WEBCAST

Jonas Brothers 3rd Live Webcast

Dem sjöng Turn Right och spelade lite av Give Love A Try, seriöst varför fortsatte han inte sjunga klart Give Love A Try? Den är så bra :) Och  vet ni vad? Det var över 2 miljoner som tittade igår.. Det var ett rekord!
Hitta inga bra videor ännu, men Joe kramade Nick igen, men denna gång kom han loss ganska snabbt.. över gulligt.


just turn right

hello,
 hemma efter en jobbig dag, ketchup i håret och på tröjan- haha.. Men nu ska jag softa är skiiit trött, senare blir det nog en runda ut med mina vänner och innan dess grillning med min hemspråk på furutorpsparken..


JB

Big Love <3  Idag är det Live webcast igen, det ät sjukt kul! :) Saknat dem,  : nu väntar duschen!
Nedräkning till det nya albumet : 12 dagar kvar ! Men innan dess så ska jag köpa mitt älskade A Little Bit Longer album, va nära idag men jag glömde bort det igen, ni vet hur yr man blir på väla.

Jonas Brothers - "Take A Breath"



MITCHEL MUSSO

Jag visste inte att Mitchel Musso från Hannah Montana var en artist och inte bara det utan att han, SJÖNG SÅ HÄR BRA & att denna låten äger allt just nu! Detta är han nya låt:

Mitchel Musso - The In Crowd


JOE JONAS DANCING TO SINGLE LADIES

Idag har jag varit i stan , handlat nagellack och mascara, varit på möte sen cyklat hem , good!

JAG DÖR AV DETTA - JOE ÄR FYFAN BÄST. Väntat sen februari för att se denna då vi röstade fram att han skulle dansa till Single Ladies. Gud vad ont klackarna  måste ha gjort..


MY JACKET

Yes, jag har inga läxor att göra mer! Så jävla glad ni anar inte. Men idag så sydde jag klart min jacka, gud vilket fart det har varit, sydde både dragkjedja, sydde fast innermudd och muddarna drog jag åt för jag glömde det och sydde ihop. Ja den blev snygg, verkligen, men den blev inte så som jag önskade tiden räckte inte till. Ska försöka utföra det jag vill här hemma istället.

Snart ska jag  städa rummet , fixa mina hemska naglar och bara softa framför tv och göra armband. Ska njuta av livet nu!
Linnet kommer från 5TH PREVIEW WEEKDAY  och jag älskar det!





MTV MOVIE AWARDS MILEY CYRUS

Miley is dope for sure, and yeah she's on a boat and she'll never sink neither. hell yeah miley. så glad för hennes skull!


LVATT

Så nu ska jag berätta vilka mina favoriter är, jag älskar alla låtarna men det finns några som verkligen var mycket speciella det var Before The Storm, Black Keys, Hey Baby, Much Better, Turn RightFly With Me och Poison Ivy.

Men topp tre, är Before The Storm, Black Keys och Hey Baby. Dem är heeeeeelt sjukt bra.
Black Keys får mig nästan att gråta, en sådan perfekt låt.

 

RSS 2.0