JUTSTIN AT THE GRAMMYS - 07

A truly legend, a music genuis for real. Justin Timberlake är världens bästa manliga artist. Han är så speciell , både när det gäller musik och röst. Han är riktigt skön att lyssna på, underbar musik!


JB MAKING OF BURNIN UP

Jag har nog sett denna 100000 gånger, tycker om den mer och mer för varje gång. Men
har nog sagt detta innan, jag tycker Joe är så snyyyyyyyyyyyyggg i det vågiga håret.
Hade jag sett honom så från hela början hade jag nog fallit för honom, hans hår slåt allas hår.
Just nu har han vågigt fast det är kortare , i detta fall tycker jag hans hår e finare som rakt. Fast mest
som här i videon , förstår inte varför han plattade det?.. Ursnyggt..( och så går det inte att ladda upp en ny bild på hans hår)

Man får veta lite om killarna, och det stämmer verkligen! Jag är också seriös faktiskt trod et eller ej.


JUSTIN GASTON

Desto mer jag lyssnar på han, desto mer förälskad blir jag i hans musik och texter, jag faller pladask för honom, hans röst! Fucking bäst just nu, så kul i slutet, aw så gullig!

Let Your Hair Down


OH MY GOTH

Imorgon är det första april och då ska man luras. Måste komma på något bra jag kan lura mina föräldrar då min mamma lurade mig förra året. Men ska även på sånt möte om skolan jag valt, vid 6 tiden.

Men idag hade vi sån PISA , gick bra faktiskt, blev glad att jag fick svenska, men sen kom lite naturvetenskap. Blev bjuda på godsaker också. Men hade även hemspråk somnade nästan, så tråkigt. Nu har jag pluggat SO - islam, känns bra prov på fredag. Tänkte ta en paus nu och sen titta igenom min svenska recenssion. Sen är det älskade DH! Som kag längtat..

Ville tipsa om boken "OH MY GOTH"- riktigt bra :)


CONVERSE

Ännu ett par converse i min samling.. det behövdes verkligen, skönaste skon ever!
Velat ha dem sen augusti men tyckte inte det var så lämpligt att köpa dem då..

Låga, vita och väldigt frächa! - från Trampolin







stress

hejsan

Helgen har varit väldigt rolig , men stressig som vanligt.
Fredag: skola sen stack jag och lisa ner till stan och solade lite, blev underkläder och två armband, sen stack vi till solariumet och solade en halvtimme, fick skit mycket färg dock inte idag då det försvunnit i ansiktet, men varit så där små röd i kinderna under helgen. Men får väl sola igen någon dag för att färgen ska hålla sig.

Lördag: Fick packa mina tidningar för det blev något fel , gud vad arg jag blev , sen stack jag och mamma till väla och bara gick lite rundor. Senare på kvällen blev det grekisk fest och ingen va där så jävla tråkigt, alla snålemanssons gick inte dit för nästa gång är det ungdomsfest.. och helgen därpå är det fest i Åstorp. Iallafall hade vi skit kul vi träffa sån kille från Blekinge, riktigt shysst, hans pappa kände min familj, och även tittis och becks.. Small world?. Men roligt att vi ska ses om några veckor på en annan fest. Kom hem vid 5 på morgonen så jag sov hos titti, som tur va hon inte så agressiv när man väckte henne för  vid 12 då mamma skulle komma och hämta mig för jag var tvungen att dela ut.. blev inte riktigt så vi käkade frukost och jag delade inte förrens vid 2 (!)

Söndag: Va soft, pluggade lite osv.

Sen idag, ja idag försov jag mig vaknade vid 10.. haha. iallfall stack till skolan och jag har känt mig stressad idag , och även i fredags, inte bra fick värsta ont i magen och bröstet så jag stack till sjuksköterskan och tog det lungt.. Nu ska jag läsa puss

HOEDOWN THROWDOWN

Jag älskar verkligen  mandy och miley , tittar alltid på deras videor.. (mileymandy)
Dem är verkligen galna.. Hoedown Throwdown är från Hannah Montana filmen:
 



Lite av den riktiga, gud vad jag vill se den filmen.. den verkar vara så bra och inte som andra disneyfilmer, utan verkligen en ungdomsfilm och inte en barnfilm.


MILEY CYRUS KCA

Miley var snyggast på KCA, speciellt hennes hår och hårfärg sen var den klänningen så jävla snygg!
Jag blev jätte berörd när hon började gråta, fyfan blev tårögd, man kan tro det är fake men det är det inte,..
LOVE THE SONG IN THE END!.

Det roliga var att dem jag röstade på vann också förutom 2-3 stycken :)


JONAS BROTHERS ON KCA 2009

YES THEY WON ( BEST GROUP AWARD) , 28/3 - 2009 ( KIDS CHOICE AWARD)
Jag röstade sjukt många gånger ochd et va det värt vafan!
 DE ÄGEEEEEEEER FUCKIIIIIIIIIIIIING ALLT ASSÅ DÖR NÄR DEM SJUNGER BURNIN' UP!
DE ÄGER SKITET UR ALLA. Får värsta rysningarna, när Nick säger let me hear you sing it!

Lägg märke till Joes hair, så ser hans hår ut när han inte plattar, han liknar Frankie som fan nu!..Jag gillar det vågiga ,har nog sagt det innan när jag såg det på en intervju!


AMY WINEHOUSE - VALERIE REMIX

I really like this remix, men hon borde inte sjunga reagge , älskar soul/jazz stilen hon har.
Jag säger väldigt ofta att nästan alla är mina favorit artister, ja jag har väldigt många, men
när dem inte kommer ut med musik på länge försvinner dem och jag nämner aldrig dem.
Amy W är en av dem, hon kanske inte har ett bra liv just nu, men den musik hon skapar är ljuvlig. Hon har en stor talang. Album kommer säkert inom kort, hoppas jag !

btw: det är bara en random remix som någon gjort, coolt ändån!


shpaiieeeeeen

Hejsan hejsan, bloggade inte alls igår hade verkligen ingen lust, men det roliga är att vi flabbade som idioteeer igår, shpaineeeeeen , leshpar jag?.. hahha. Nej men idag skrattade vi också fast inte lika mycket men jag dör verkligen, Va även nere i stan med grisarna. Sen kom vi till skolan, och nära på att skolka från spanskan då jag och simon stack bara upp, och där stod Joakim, tur tur hade fått skit annars.. Men idag blir det väla med mamma, ska ner och laga mat nu , ja jag lagade igår också :).

ARTIST OF THE WEEK: JUSTIN GASTON

Jag får aldrig nog av honom.. he's amazing, and yeah i can't find the words to describe him.

She Makes Me Happy - denna låten dödar, about Miley of course (Live on Miley and Mandy)
& texten är så jävla fin, han är motsvarigheten på Taylor Swift no doubt.


Is it true or just a rumor..

 Enligt tykten är ser låtarna från albumet Vines, Lines and Trying Times (älskar att säga det ) ut så här:
Verkar vara mycket kärleks låtar.. & de älskar jag.. kan redan se vilken Nicks favorit är nr. 7 everybody... Nr 7..

& eftersom det sa att de skrev en låt om oss fansen måste 8. we belong toghether eller någon annan.. vara låten, nej nu blir jag skeptisk, kan vara 10, 6 eller ja, nej vet ej..haha. Nu blir jag nervös och spänd, längtar som fan!

1. Poison Ivy
2. I Love You So Much It Hurts
3. Head Over Heels In Love With You
4.
Hooked On You
5.
Please Love Me
6. I Will Always Love You
7. I am Yours and You are Mine
8. We Belong Together
9. You're So Sweet
10. Have I Told You That I Love You
11. High School Fun
12. Addicted to Each Other
13.
Party Time

JONAS BROTHERS

Igår var Jonas Brothers i Puerto Rico för att ha sin ANDRA konsert när det gäller WORLD TOUR. Jag tittade lite på vissa videor och fyfan vad grymt asså.

Vet ni en sak? Snart släpps deras FJÄRDE ALBUM, den 15 JUNI och Sverige kommer säkert vara sega som in i, men den kommer heta Lines, Vines and Trying Times, - så klockren! Men albume är snart, de har bara lite kvar i studion sen är det klart

The title is a bit of poetry we came up with on the set for the TV show," says 16-year-old guitarist Nick Jonas, the trio's main songwriter. "Lines are something that someone feeds you, whether it's good or bad. Vines are the things that get in the way of the path that you're on, and trying times - well, obviously we're younger guys, but we're aware of what's going on in the world and we're trying to bring some light to it." - jävla bäst asså.

Igår från PUERTO RICO, den låten betyder allt för mig det var den låten som fick mig att lyssna på dem..


i know that love is on it's way

Back from school, en väldigt kort dag. Idag ska det pluggas, ska börja med matte göra några tal och efter det kanske börja på min recenssion, mer en det finns det nog inte att göra, ska försöka vila ikväll och inte sitta framför datan förens på kvällen, så vi ses då kanske. kram.


TAYLOR SWIFT

En låt Taylor skrev när hon var 13 år gammal.. - this is how she imagned love she said.
men låten kommer vara med på Hannah Monana the movie soundtrack, hon är även med i filmen.

Mycket fin låt..
Crazier by Taylor Swift


Jag och Justin = ?

Ja det regnar? Hur kul som helst va.. nej jag vill ha vår. Men fick ändå ge mig ut i höstvädert och sendan till väla för att träffa hanna och hennes mamma, mycket trevligt ska till dem på påsklovet. Handlade inget för att det inte fanns något snyggt, men iallfall, efter väla stack jag ut en runda med titti och några till sen nu är jag hemma ska in och duscha snart,..

omg, gissa vad jag drömde om, om Miley , att vi var jätte bra kompisar och ja va hemma hos henne sen va Justin Gas ton också där, asså så snygg han är och var i drömmen också, typ han flörta med mig hela tiden och så, sen gjorde han slut med Miley för min skull  och Miley blev jätte ledsen, så han även utan tröjaaaaaa, såg exakt ut som på bilder. Ojoj, sen drömde jag om Tokio Hotel ahhahaa, och Kenza var där och hennes kompis dem kramade killarna och jag såg på, andra gången jag drömmer om Tokio Hotel, kanske borde jag börja lyssna? hahahah nej, inte min smak. Men gillar en låt som jag måste hitta asså videon var sjukt bra också.

Love the picture by the way. Helt galet snygga dem är,
Älskar när Nick bär vitt det passar han så sjukt mycket.


DID YOU FORGET ABOUT ME?

Demi Lovato - Don't forget

It's a amazing video i really loved the end..
and it's real tears in the end...


And stars collide and the air's alive

Finns det vackrare än henne?    I don't THINK so.


KEBABPIZZA

Hade ingen tid igår eftersom jag slutade skolan och så stack jag och Lisa till Söderpunkten, sen hem till henne och efter det till Viskan där det va sånt Disco för småbarnen och ja va där och hjälpte till. Men hade kul faktiskt efter discot stack jag hem och åt kebabpizza från GULA KIOSKEN.. helt fantastisk! åååh.. åt nyss också. Men iallfall sen efter det tillbaka till Viskan där vi bara satt och softade. + någon hade satt min cykel upp och ner, trodde först de va småbarnen men inte det, ahha kul det va ändån. Somnade igåt till en film som jag inte minns men den var ny och JOJO var med i den, hon är en favorit. PUSS


VECKANS ARTIST: TAYLOR SWIFT

De har valt Taylor Swifts låt i samanhang med Olympiska spelen och det är därför videon ser ut så.
Jävligt bra låt för övrigt.

CHANGE


ARTIST OF THE WEEK : TAYLOR SWIFT

it's official that this song is about Joe.
Becuase he broke up with her over the phone, how else could he broke up with her?
I think that he didn't have the time to do it in an another way.
And she talks about it everytime she is visiting tv shows or something else... it's just private stuff she don't have to tell everyone. That's my opinion.

Anyway i do like the song, it's really good. I may not like her for what she did, but i like her music, very much.
Forever and Always - I love the part when she's like saying , back up, baby back up, it's amazing!


PUSSPUSS PÅ VÅREN

hejsan, fyfan vad jag älskar dessa dagar just nu, eftersom det är vår! Längtar mer och mer efter min födelsedag, detta år kommer bli jävligt bra, det säger jag bara! Idag har jag vatt i skolan , haft prov gick okej., men nu är jag hemma och mina tidningar är här redan ?.. Konstigt, jag ska till väla med mamma nu och min lilla kusin också, för hennes skull då för hon fyllde år i tisdags. Så jag ska äta något på väla, får se vad det blir när jag kommer hem, så gör jag mina tidningar nu måste jag byta om, eftersom det jag har på mig är inte fint till skinjacka KISS


BOHEMIAN

Jag har alltid gillat bohemlooken, men det finns en sak som gjorde mig att avstå den och det var den bruna färgen , jag är inte alls ett stort fan av brunt, men alltid gillat bohemlooken, men fina jordnära färger, smycken i guld,och klänningar i mönster. Det är väldigt snyggt och när jag såg en tunika min mamma köpte, blev jag kär, den kommer jag sno. Även inne på Lindex har de fått in fina boheminspirerade kläder. Mycket fint, så kommer jag klä mig i vår! Fast jag kommer nog hålla i min svart, vit grå stil, med silver smycke också.

The Queen Of Bohem - guldiga smycke


Fin klänning i mönster..




VECKANS ARTIST: TAYLOR SWIFT

En väldigt gripande låt.. jag älskar verkligen denna text:

Cause I'm not your princess.
This ain't a fairytale
.
I'm gonna find someone some day, who might actually treat me well.


GREECE 2008

Ni anar inte hur mycket jag älskar Grekland, mitt underbara land. Det är där jag trivs som bäst, det är där jag känner mig hemma och inte här i Sverige. Jag kanske är född här men jag är inte svensk för det.. utan jag är grek och väldigt stolt över det..










effieffieffieffieffieffieffieffieffieffieffieffieffieffieffi

Så fint väder det är idag och igår(!).
Man känner verkligen att våren är här har kunnat ha min skinjacka i två dagar nu!. Riktigt skönt så slipper jag det stora tältet, men men vår vår vår, snart fyller man år och våren är min favorit årstid / sommar med fast våren är fin väldigt fin.
Iallfall igår var jag hos tandläkare INGA HÅL! happy happy.. det tog bort tandsten och polerade bara, inte nog med det utan det blödde en hel del också och min tandläkare var jätte ung, denna gång ( runt 19 -20). Hon var duktig iallfall.
Idag ska jag plugga fysiken som jag redan kan :) , och även läsa ut boken som jag läste igår, den är snart klar., efter det ta en titt på min uppsats sen är jag fri, så jag bör börja tidigt.



DAGENS ARTIST : TAYLOR SWIFT

I really love this song she's a genius.  Sista versen tar allt och även snygge Justin Gaston är med och så sjukt snygg han är i slutet,. Jag undrar vart hon får allt ifrån, alla texter är så genuina och beskriver allt bra också och så sjukt söta dem är i slutet och speciellt när dem möts aw.. blir helt kär., dem passar otroligt mycket har sett de typ hundra gånger nu.. it's a love story.

Love Story


DEMI LOVATO ROCKS

SHE FUCKING ROCKS , THAT'S ALL I HAVE TO SAY

Detta är vad man kan hitta än så länge, och jag får nästan rysningar och kan gråta när som helst (inte bokstavligt talat)
SÅ JÄVLA BRA..
hennes album är ett av det bästa albumen jag någonsin har hört, det är exakt den musik jag älskar, och videon ska vi inte snacka om, Som tur är håller hon på med sitt andra album , hoppas det blir lika bra , fast det inte kommer vara samma stil , :(. Jag som tyckte om denna musikstilen , passade henne så jävla bra, men man vet aldrig hon kommer troligen fortfarande vara rockig av sig, det förvinner inte bara så. Denna låt skrev Demi till en hon älskade väldigt mycket..

DON'T FORGET MUSIC VIDEO (PROMO)

och så är hon så vacker också, måste nog ha världens vackraste smile..


Min kommentar finns med på JB-SIDAN

Hahha this is fun, ni kan se det jag skrev till Jonas Brothers på deras hemsida.. och förlåt för att de står on , det ska så for.. fuck glömde ändra, De hjälpte trots allt att skriva så några gånger..

Hi guys :) PLEASE COME TO SWEDEEEEEEEN, PLEASE , COME TO SWEDEN, PLEASE, PLEASE PLEASE. The
fans are waiting on you
Take care
I love you very much , you mean the world to me
a big kiss from Effi
March 8, 2009

(from Jonasbrothers.com)


VECKANS ARTIST: TAYLOR SWIFT

´Jag är bara tvungen att ha denna underbara artisten som VECKANS ARTIST. Denna tjej är verkligen grym på sin sak, jag har aldrig i hela mitt liv hört så bra texter som hennes, texter som har en betydelse. Den musik hon skriver vet man om att det finns en mening bakom den. Det är det som jag gillar med henne. Jag trodde aldrg att country var så här bra, hade för mig att det va så som man tror ni vet.. Men hade fel. Now i love coutrymusic

Hon har släppt två album
2006 :  Taylor Swift
2008: Fearless

Tear Drops On My Guitar (2006), handlar om Taylor själv, om att hon var fullständigt kär i Drew, men Drew är kär i en annan tjej, Taylors hjärta blev krossat och hon skrev en låt om det. Och änn idag är dem kompisar. Ni förstår allt om ni ser videon.


SHOPPINGSHOPPINGSHOPPINGSHOPPING

I bought a tshirt from Gina Tricot (129:-), leather bracelet from Bik Bok(99 :-) and shoes from Lindex (299:-)




Jonas in my heart

Jag kan inte förstå det änn, NI kommer till Sverige, till MALMÖ för gudsskull. TACK.





Jonas Brothers is coming to SWE

Hello beautifuls.

Livet leker asså. Jag menar allvar, är så glad att det inte finns. Och jag vet att jag inte bloggat men har inte hunnit alls, men börjar med igår och sedan en glad nyhet.
igår: Gick jag upp tidigt och sen stack vi och kolla in en bil till mamma and bought it och vi får den på tisdag :) Där hände en sak också. lovelove, iallfall mer berättar jag inte, it's too personal. Men efter det stack vi en väldigt snabb runda till väla åt och sånt + köpte en vit slapp tshirt, efter det stack vi hem och sedan till Klippan. Sen hem efter det.

Idag:
Idag gick jag upp tidigt gjorde tidningarna med mamma, 1.05 min. Reckord. Haha, efter det duscha jag snabbt och sen kom min gudmor och hämta oss så stack vi till Väla för att ta det lungt och shoppa, blev sjukt trött efter en stund, iallfall fick  med mig ett läderarmband så cooooooolt och ett par finnaly gladiotorsandaler. Sen efter väla lagade jag mat med mamma , duktig som jag är sen har jag pluggat också. Nu ska jag ta det lungt och slappa, för jag är så trötttt..

Den glada nyheten är att JONAS BROTHERS KOMMER TILL SVERIGE (31/10) OCH INTE BARA TILL STHLM UTAN TILL MALMÖ OCKSÅ! Fick reda på det igår och fyfan vad jag grät, jag lovar er, det finns hopp bara man tror på dem.

JUSTWUSTY

Justin Gaston rocks. I'm totally obsessed with this guy, i'm not amazed at all, he's so gooood.
If you want to listen to his other songs take a look at his personal youtube channel JustinGastonOfficial

btw: It's not recorded for his aunt


MILEY CYRUS - GOODBYE

OTROLIGTSJUKTHELTOMGBRA älskar verkligen detta stycke.

I remember when we kiss
I still feel it on my lips
 The time that you danced with me
 With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I forget
The memory I want to forget Is goodbye



Jonas Brothers funny moments

Vill ni skratta? Titta då på dessa.. JAG DÖR VERKLIGEN.
Monkey låten äger fyfan, sen spelar dem Tonight också. Fin fint.

Joe: Monkeys are so good in the forest
Kevin: Don't you mean jungle?
Nick Jungle!
Joe: Sorry

Sen när Kevin säger MONKEEEEEEEEYS DÖR.



Här dör jag av skratt, gud vad roliga pickuplines,
Sen när de dör av skratt och när Nick gömmer sig under bordet.. DÖR AV FLABB HÄR HEMMA SÅ GULLIG.
Joe
är så jävla roligt att det finns inte, sen kort efter :
Joe: Myspaces, Fackebooks, TWIDER OR TWADER, or whatever that new thing is..

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG
.

MILES TO GO

SERIOUSLY give me that book now!

Heter Miles To Go och är en självbiografi om Miley Cyrus.(8/3 2009 släpptes den)
Jag är väldigt intresserad av den boken och helst på engelska.
Så fort den kommer till Sverige ska jag köpa den, jag har sagt
detta innan , jag skulle gärna vilja byta liv med henne, hon är bäst
när det gäller allt, och nu kan jag ändån få veta mer av hennes liv genom en bok.
Det mest intressanta är vad hon skirivt om Nick, hon har upp till 100% skrivit om honom
men får hoppas på inget avslöjande för hon har redan gjort ett misstag och berättade
allt om deras förhållande i media, Väldigt dålig stil. Så hoppas att det inte står
för mycket om honom, it's not fair, för Nick förtjänar inte att bli behandlad så.


SEVENTEEN FOREVER

Hey friends.

Pluggat lite engelska orkar verkligen inte plugga suttit framför datan sen halv 1 ungefär, inte bra men jag fastanar, ska snart ner och äta sen blir det att jag pluggar lite matte och sedan fysik :) Men kisss iallfall.

Har tänkt på en sak på sistonde, när jag hörde Metro Station för inte så länge sen, tyckte jag inte om den låten shake it, men gillar en annan låt den heter: Seventeen Forever, är riktigt härlig man blir glad av den, musiken påminner mig lite om electropop, det är bra samma musik som The Veronicas ungefär fast TV sjunger pop/rock också, kanske MetroSta tion gör också, äh ingen aning. Men man ser en skymt av Miley och Billy Ray , Killen med tatueringarna är hennes halvbror och de har samma pappa. Men man ser även Mitchell som spelar i Hannah Montana och vet ni vad jag kom fram till? Hans bror är den andra killen. Small world ha?..


Seventeen Forever


GODMORGON

godmorgon.

Jag som va uppe så sent så jag kunde sova länge men nej, blev väckt av att pappa och lillebror snackade här på övervåningen. Knappt kul, men jag försökte somna om med det gick inte heller. Ja så jag får väl ta och äta en frukost nu och inom en timme kanske jag kan börja plugga resten av engelskan, igår satt jag 1,5 timme med det (A). Men idag blir det engelska, matte och så får jag påbörja med fysiken som vi har prov på nästa vecka. Senare mot kvällen så kan jag kanske sy in ett par jeans och sy upp 2 par. får se om jag orkar med det. + att jag ska damsuga och sånt idag.. KISS

P.S Jag är så glad över mina posters, tänk er jag vakanr upp ochd et första jag ser är dem. :D
Men fotade igår så vi får se om jag kan lägga upp idag.

JESSE MCCARTNEY

Har ni hört Jesse McCartney någon gång?

Jag har aldrig lyssnat på hans musik, eftersom jag trodde han sjöng rock eller något i den stilen. Men det är faktiskt tvärt om, han sjunger bra musik i min stil dvs. R'n'b/ Pop och han är väldigt duktig. Riktigt bra röst, fast hans utseende är inte det första jag tittade på om vi säger så, för några år sen var jag helt kär i han då jag tittade på Summerland, han passar bättre i det håret. Men han är ändån inte min smak. Ni vet vem som är i min smak. :) haha

How Do You Sleep



It's Over

BESVIKEN

Jag är så besviken just nu, så besviken. Jag vet inte vad jag ska göra. Jonas Brothers kommer inte till Sverige och vet ni vad de kommer endast besöka 3 länder, Frankrike, Spanien och England. Det som stör mig är att det kommer turnera hela USA, varje liten stad ungefär. Istället för att dela upp det , och eftersom EU är stort det med, turnera i fler länder skulle vara bättre, det ska även till ASIEN och SYDAMERIKA.

Jag som var så förväntansfull så glad att jag äntligen skulle få se dem.
Det är inte roligt alls. Bara tanken att jag får vänta inför nästa, ett år.? kanske mer.
Men sånt är livet liksom, att få se dem uppträda är min största dröm, att få
uppleva lite av denna turnén med nya låtar. Skulle vara så bra.
Men JAG ÄLSKAR DEM LIKA MYCKET för det, man kan inte göra allt samtidigt egentligen.
Men det är inte över ännu,det kommer fler möjligheter, ny CD = ny musik,J.O.N.A.S kommer sändas men främst av allt 
 har jag 3D FILMEN att se på och där kommer jag vara en del av det...

Kolla bara in detta, säg mig ett fan som inte skulle vilja uppleva detta..


I'M SO HAPPY :)

OMG VILKEN LÄTTNAD! Gick nyss in på en fansite och så såg jag att dem av någon anledning fått tag på datumen, och jag tänkte omg , mitt hjärta slog hundra gånger per sekund, och som TUUUUR SÅ KOM DE INTE UNDER AUGUSTI MÅNAD, för då har vi tänkt att åka till USA med familjen. Det är därför jag har varit så nervös och tänk fuck om det kommer då, kommer typ döda mig själv tänkte jag, men det står att EUROPE COMING SOON., guuud, nu är det värsta över , behöver inte oroa mig mer...

DET ÄR EN NY LÅT I BÖRJAN SOM SPELAS.. tror jag.
HERE IT IS:

DESPERATE HOUSEWIFES



NU DESPERATE HOUSWIFES !
ska försöka hinna med en dusch under reklamen
KISS

UPDATE: Jag la upp mina posters och fyfan vad snyggt det blev
Jag ska visa. Blev lite fel i början då jag glömde en poster men
det fixade sig och blev riktigt great!

Har så jävla ont i min höft som jag sa innan har jag ett blåmörke där
som har svullnat upp, och vet ni vad? Jo, jag har ont i pannan
också efter att jag slått mig där också. STÖRIGT!


JOJO'S NEW ALBUM

Jag har aldrig sagt detta men när JoJo kom ut med låten "Too Little Too Late" I agusti 2006 , blev jag helt tagen av henne och hennes underbara röst. Jag har varit ett fan sen dess, men under dessa 2,5 år har JoJo inte kommit ut med någon ny musik, jag sa aldrig att hon var en av mina favorit artister eftersom jag trodde hennes karriär var över, och jag har faktiskt tänkt på henne och undrat vad aom hänt med henne? Och vet ni vad? För  några månader sedan fick jag höra att hon släpper ett nytt album denna vår, Albumet heter : "All I Want Is Everithing". Jag blev så så så glad, jag vet att det albumet kommer vara bra hon är en fantastisk R'n'B sångerska. She can count on me, jag ska köpa hennes album för att stötta henne.

Live 2006 Too Little Too Late



De nyaste jag kan hitta, helt fantastiskt.


DEMI LOVATO - LO QUE SOY

Jag höde denna för några dagar sen, och
jag finner nästan inga ord för denna tjejen.
Hon är en stor favorit, hennes röst dödar.
Jag får nästan tårar av denna låt, så jävla fint.

För er som inte visste så är jag ett stort fan av Camp Rock (inte pga av JB bara).
Utan för att jag tycker filmen är otroligt bra. Demi är även halv mexikan för er
som inte visste!


"This is me" på spanska.


it feels good, really good.

 idag är jag glad av någon anledning, fast jag har ett stort blåmärke på min höft, som jag fick när jag sulle hoppa på idrotten. Har jätte ont. Idag lika vanlig seg dag, hade även debatt som gick bättre än vad jag trodde, bra!.. Idag ska jag plugga lite english, ( självmant ) vi har inga läxor denna vecka annars, men det är bra att ta och titta igenom grammatiken o.s.v innan nationella som är på fredag. Kill me. :D Men senare blir det att gå ut med mamma och sedan DH.


JONAS BROTHTERS ON ELLEN

Jag har lovat att visa dessa, Jag verkligen älskar dessa två videor :) 
Killarna är så jävla sköna.
Btw : HAHHA DÖR AV LÅTEN, DET ÄR DEN SABINA!!

 

Här svimmar jag nästan såååå roligt. Alla är ju så roliga men Kevin tar nog allt.
Jag dör varje gång av han, herregud! Om jag var tjejen hade jag inte brytt mig om att hitta stolen
lyckos henne som stötter på Nick ett antal gånger.. & Joe så gulligt sagt av han i slutet


JUSTIN GASTON

Jag kollar alltid på hennes videor jag jag dör varje gång. När jag hörde Justin sjunga för första gången va det när han var med i Nashvilles talang contest, något sånt. Men tyckte inte han var bra alls om jag ska säga men när jag såg denna för några dagar sen måste jag säga att jag tycker han är väldigt bra. Han verkar vara en trevlig och snäll kille, han är lite tystlåten, men han verkar mogen iallafall. Miley den lyckosten! Låten handlar säkert om henne, hon tittar på honom och klappar han hela tiden, sen han bara : She makes me happy sen tittar han på henne, och man ser det på Mandys blick.. Urgulligt! Men kollar gärna in han på JustinGastonOfficial där han sjunger andra låtar.

Now i'm in love with him, haha men hans personlighet räckte här.
Justin Gaston - She Makes Me Happy


THIS IS HOW IT FEELS

Back from school, med mycket skratt från musiken, lärde mig även mina ackord. Lovely!

Today i'm wearing this.
Väst: Gina
Tunika: Gina
Tights: H&M
Klocka: Ur&Penn & armband som jag gjort själv.







JONAS BROTHERS STYLE

Jag tycker att dem klär sig otroligt fint, de har stil. De kan ibland ha jeans med en tshirt 
och ändå se snygga ut , ibland är de finklädda och jag måste bara säga att det är
så snyggt när dem viker upp armarna så. Very stylish.

De finns 4 killar som klär sig riktigt snyggt tre av dem är Nick , Joe ,Kevin och Zac Efron.
Killar borde titta hur dem klär sig, och inspireras för det har verkligen stil.

p1. Avslappnad stil
p2. VMA 2008 , välklätt och snyggt!
p3. photoshoot , liten blanding av varldagligt och välklätt, måste erkänna
att jag tycker att Nick är jävligt snygg klädd här, he nailed it!
p4 Cool stil och inte för uppklätt heller.






JONAS BROTHERS

OMGOMGOMJONAAAAS. Jag är i chocktillstånd. Nu är jag nervös på riktigt , HERREGUD!

We are so excited to announce our World Tour dates on Wednesday. We will be announcing the dates, opening acts, details about the show, and also when the concert dates will actually on sale. Really hope we will see you on tour this year. Keep checking for details. (from Jonasbrothers.com)



DEMI LOVATO LIVE

SHE'S FUCKING DOPE !


SHOULD'VE SAID NO

PERFECT MATCH.
Låten heter Should've said no - är Taylor Swifts senaste singel
och är en feat med Jonas Brothers. Tycker den är bättre med
Jonas Brothers änn utan. Det är en blanding av JB style och
Taylors style. Men det är en smaksak.

Jag kan nästan gråta pga av denna låten dem sjunger så fint tillsammans (så jävla fint)
Nästan så att texten passar ihop med det som hänt. Som att hon menar honom och han henne . Kolla själva in texten!
sen tycker jag synd om Joe. Det måste göra ont i hjärtat att säga hennes
namn efter det hon gjort. Men hon är en duktig artist, hennes texter är heeeelt underbara.


STARBUCKS COFFEE

Min data lagga innan, kunde inte få med bilden men iallfall bild från idag.


I didn't know that at fifteen

God morgon, vaknade av att jag drömde en dröm om Jonas Brothers igen, snarare Joe, såg ingen skymt av dem andra, iallfall så va jag hemma hos han och jag tror vi va tillsammans fast de va en annan tjej med oss också, så jag vet inte minns inte men minns att jag hade sjukt ont i min höft, så jag vaknade av att jag hade "ont" i drömmen men inte i verkligheten, så när jag vaknar upp så märker jag att det är en dröm så jag bara : NEEEJJ, och lägger mig men sen kom pappa in efter en halv minut typ och väkte mig :(.. iallafall kom hem för ett tag sen. Blev även ett besök på STARBUCKS , jag ångrade att jag inte gick dit förra gången, men denna gång bad jag om att gå dit och handla mig en god Frappucino Caramel. Så gott ! Visste redan om alla smaker då jag läste en tjejs blogg som smakat på dem flesta och Caramel såg godast ut och det va den också. Ingen kaffeälskare här , men den gick :) Nu undrar jag om Espresso House har någon liknade kall kaffe. :D

 Förövrigt sitter jag här ock lyssnar på Taylor , har ingen lust att sova , inte så konstigt heller. Men får väl sitta här en stund till och sedan städa och sätta upp mina posters ! Idag måste det bli av thats it..



MORMOR OCH MORFAR

Imorgon åker mormor och morfar, så det blir att jag går upp tidigt vid 7 tiden och åker till Köpenhamn med dem. För jag vill verkligen, och jag kommer sakna dem väldigt mycket , huset kommer kännas så tomt. Kan inte fatta att det redan gått 3 månader. Kändes som att dem kom igår, iallfall vi ses i sommar då jag själv åker ner i några veckor förmodligen. Kiss

I'M NOT THAT INNOCENT






YOUNG HEARTS I BELIEVE THAT WE ARE NOT FAR..

from becoming who we truly are love is on it's way..  Lovely song!

M
en hejsan

Idag vaknade jag väldigt tidigt pga att jag la mig tidigt igår också va uppe redan kl. 8 (!) Men låg i sängen tills 9 sen delade jag ut tidingarna , kom hem och duschade sen begav jag mig till Väla. Handlade mig min underbara väst och ett coolt halsband. Nu är jag nöjd.

Iallfall , jag har en sådan konsitg känsla i kroppen , jag är nervös, orolig för att det är snart dags för the big annuncment om World Tour:n och jag blir SJUKT glad om dem kommer men det finns en känsla som jag känner så fort jag tänker på dem, en nervös känsla. En sådan känsla jag kommer ha när jag står där. ÅÅÅÅÅÅÅH asså när jag tänker på det, så e jag jätte orolig /nervös. Jag kommer ha mer ont i hjärtat som jag hade när jag såg kevin borg, och han är inget? Då tänkte jag  hur fan ska jag klara av att se Jonas Brothers, jag kommer nog svimma på plats, det är det jag orolig för också men kanske för att det är  ett steg närmare in i verkligheten , för det jag har drömt om kommer bli verklighet och det är inte alltid drömmer slår ut. Men min kommer det är jag säker på.

JOE IS HOT

Jag gick in på en blogg och såg detta: Han är snyyyyggg! Jag har sett hans kropp förut också i Camp Rock. Visste redan om att han såg bra ut, det är roligt eftersom de har själv snackat "ut" om denna scen för de visste inte om att de blev filmade eftersom de filmades ju backstage också allt sådan blev också filmat i filmen. Kevins kropp ser man inte av,.. men Nick är längre bak tar lite lång tid på sig, inte konstigt han tog först av sin (diabetes sak som han bär)& det roliga är att han fortsätter..men synd att man inte såg :(, säker fin. Men det roliga är att jag har hört om denna scen på youtube hela tiden men aldrig sett den och ni förstår väl att ALLA FANS (me too) ÄR GALNA ÖVER DENNA..

Hahha de såg helt rädda ut hahha! Döör , sett den typ 10000000000000000000000000000000 gånger..Joe är snygg att titta på , väldigt snygg

5/3 - 2008

It has already been a year
The time just ran away..
R.I.P, i miss you so
much, grandpa.
5/3- 2008

GONNA GETCHA GOOD

Detta är Gonna Getcha Good. En gammal väldigt bra låt faktiskt, som Jonas Brothers gjorde en cover på under deras TOUR, den är även med i filmen. Jag har haft den i huvudet hela tiden sen jag lyssnade på den, det är jäääääääääävligt bra, Joes röst dödar verkligen när han sjunger refrengen men Nick, ALLTSÅ när han kommer in i början så gör han hela låten( han spelar trummor här också). Men Kevin får vi inte glömma heller han spelar faktiskt och sjunger, han gör också en inverkan i denna låt, han spelar gryyyyym elgitarr :)


Jag svimmar när som..


5 MARS - I REMEMBER THAT DAY

Amen hejsan igen.

Skola idag då ja, gick ganska bra. Va inte alls på humör idag , gick lite upp och ner ibland. Men så är livet, kom nyss hem ska fixa lite grejer snabbt innan jag glömmer bort dem sen är det spanska plugg om jag orkar. Men jag hade lovat mig själv att inte lyssna på soundtracket till 3D movie:n men det gjorde jag för några dagar sen och jag DOG. Det som är så jävla bra är att låtarna är live, och vissa är nya men inte alla. Men en är med Taylor Swift och den andra med Demi Lovato. Det är så bra live, såååååååå bra att jag håller på att dö. Ingen playback, så som andra artister gör, det är väldigt tråkigt. Men lägger upp en idag och en imorgon eller senare idag fårse. PUSS

Visste ni att...

... Nick skrev S.O.S10 MINUTER (!)

För vår grupp tog det nästan två timmar för
att skriva en Verse och en Bridge..

I call it talent..

I'M SO BORED WITH THESE GAMES

SITTER HÄR OCH LYSSNAR PÅ HÖÖÖÖÖÖÖG MUSIK. jag är glad helt plötsligt, JB gör mig alltid glad på riktigt, men har pluggat och är klar nu ska kanske ut och springa en snabbt runda idag nu om 10 minuter kanske.. måste verkligen men åh det är jobbigt , Iallafall PUUUUUUUUSSSS


DADDY'S GIRL

Jag saknar min pappa. Helt seriöst det har bara gått några dagar, fyra exakt. Men imorgon kommer han och gud vad jag ska krama och pussa han. Det märks att jag är pappas flicka va? Jag vet inte vad jag hade gjort utan honom helt seriöst. Jag älskar han mer än allt på denna jord.

Ville bara säga det eftersom han smsa mig nyss och sa godnatt.


DEBATT OM KÄRNKRAFT

Jag håller på med plugg nu, svenska plugg. Vi ska ha debatter i skolan och gissa vad jag fick ? Jo, Kärnkraft. Så intressant tyckte jag då. Och inte bara det utan jag är för också. Nice. En till sak? Jo, jag ska debattera mot en person som alltid konkurrerar mot mig. Jag kände mig osäker, för det finns inga fördelar med kärnkraft men idag hitta jag nog med bra argument och jag blev mer insatt i detta och jag tycker kärnkraft är kul helt plötsligt , jag kommer nog vinna för dessa argument ja har, dem knäcker. Fast det gör inget om jag inte vinner denna debatt, för jag får ju själv ändå sätta mig in i en sådan situation där jag är emot men får agera för. Iallfall ha det bra.

VECKANS ARTIST : NE-YO

I really love this song.
Part of the list heter den.


2 MARS

Hejsan

Är nu hemma efter en kort dag men den kändes lång på något sätt. Jag har ont i mitt finger pga att jag spelat elgittar på musiken idag lärt mig ackorden och ja är väldigt glad :). Trodde det skulle ta hundra år men så va det inte alls. Vaknade ganska sent idag så det blev att bara välja kläder och cykla snabbt till skolan. Är ganska trött nu vill bara ligga under täcket med mina pyamas och titta på tv. Men nej måste läsa en bok jag lånat först och även räkna matte. Iallfall KISS.

IF YOU RUN THEN YOR HELTHY

Jag ska nog ta och gå ut och springa har inte gjort så mycket idag sen måste jag duscha och måla naglarna i någon rolig färg helst. Men ska nog kolla på OTH som visas på tv och sen blir det nog the Hills. Denna helg har varit så skön, man har slappat och inte gått ut för att träffa någon eller överhuvudtaget. Så jävla skönt plus att vi inte haft många läxor utan en labbrapport som ska lämnas in imorgon , men ska nog ta och läsa min intressanta bok ivkäll. SES


RSS 2.0