ASIA KOCK

Hello

Idag vaknade jag vid 11 tiden åt frukost sen gick jag och morfar ut med tidningarna och vi blev klara på 1 timme. Det gick sjukt snabbt , men nästan alla är sjuka här hemma, min lillebror är värst och morfar är förkyld , mamma är lite och jag är påväg att bli frisk, så jag pussar helt inte någon.

Min dag today :

14.40 - in och duscha och fixa mig
16.00 - 17.00  - hämta upp farmor , för vi ska äta på Asia Kock nere i stan.
18.00 -  kanske ut en runda with the hoes. ( ser du detta så ring mig sabbe)
Kan utnyttja tiden då, ingen kommer vara hemma, mamma & pappa ska ut, mormor
, morfar & lillebror ska till munka, sen är jag själv så jag kan vara ute hela kvällen och göra
något roligt istället för att sitta hemma.


FILMKVÄLL - AUSTRALIA



Vi valde att se AUSTRALIA
återkommer om vad jag tyckte

30 JANUARI

hello

Today var det skola, inget speciellt förutom att vi slapp idrottsprovet, tack gode gud! Men efter skolan så stack jag och Lisa ner till stan, hade bestämt mig att handla lite saker nu när jag har pengar så det blev det. När vi va inne i affärerna så blev Lisa sur på mig för att jag automatiskt drog mig till svarta och (randiga kläder), hon bara  NEJ INGET SVART! Haha, men det är sant jag dras automatiskt till svarta, gråa och vita kläder, jag har en sån period nu, vet ej varför men det ska ändras jag lovar. Fast jag gillar det är det ganska tråkigt att bara klä sig i sånna färger (då man älskar ljusa färger som (lime, korall och hallonrött) men det inträffar alltid på hösten/vintern våren/sommaren har jag aldrig mörka kläder på mig (nästan). Men jag vet anledningen till varför det blir så att jag klär mig i svart och grått/vitt, jo det är så att jag äger mycket grått (en av mina favoriter) för något tag sen hade jag sabina gnagandes på mig om gråa kläder, haha! Men jag tycker att grått och svart passar väldigt mycket så det blir automatiskt att jag bär en grå topp, med svarta jeans då det är snyggare ihop än ett par ljusa jeans, så där är förklaringen.

Men är även helt in love i randigt, ojoj så snyggt det är. Verkligen ska visa er min röd randiga tröja, den är superfin tänk er på sommaren med ett par jeanshorts. Men iallafall handlade även lite nya pärlor ska designa fler armband, hade värsta beslutångesten men det löste sig till slut. Kan visa en bild senare när armbandet är klar + de andra med systemkameran.

Randig tröja från Gina Tricot  (i större storlek)


Svart lång kofta från
H&M

1 ÅR IDAG :)

Ville bara säga att idag fyller faktiskt min blogg 1 ÅR. Gud vad tiden går snabbt och jag firar det med en sång som jag är helt besatt av ...

PINK - Ave Mary A


TODAY

Now i'm on my way to my grandmother. Hade matte prov idag på morgonen gick bättre än väntat alla rätt på G delen nu återstår, VG delen, men lite nytagna bilder , KISS



Me and my new lovely leggins från
H&M



Me and my lovely poster som hänger på min vägg, lite svårt att fota
som ni ser, men jag älskar den verkligen
, it's perfect!

VEM KLÄR SIG SNYGGAST?

Jag har saknat min blogg om mode, så nu börjar jag igen så det blir både mode och musik. I hope you don't mind.

Jag har tänk på detta ett antal gången, Vem klär sig snyggt? , Ja jag har iallfall mycket att säga om dessa tjejer dem klär sig super duper snyggt ! Big Inspiration. Men det händer aldrig att jag kopierar en helt outfit för det. Utan kanske ta på mig något liknade och matcha med något annat, Take a look:

Nicole Richie - den vuxna looken,  När jag ser henne tänker jag alltid att hon klär sig mer "vuxet"
I jeans, tröja väska och
klackar brukar hon nästan alltid bära och det är så snyggt, men ibland föredrar jag låga sköna skor.




Ashlee Simpson - Den rockiga stilen - älskar jag !
Svart/vitt/grått är favorit färgerna och jag klär mig helst i dem
love rock chic - stilen.



Miley Cyrus - den lilla kamelonten. Love her style till max, ibland är den avslappnad
och ibland rockig, och håret ska vi inte snacka om, hej hårinspiration.



Vanessa - har alltid en söt look, är det något jag gillar med henne så är det att se
henne matcha sina fina väskor till outfits och har alltid en söt look.





Have a nice evening.


SIMPLE PLAN -UNTITLED

Jag slänger upp ett inlägg innan jag går och lägger mig. Jag har alltid älskat denna låten sen den kom ut för nästan 4 - 5 år sen, så lång tid kändes som om det vore igår?. Denna låt är nog en av det finaste jag någonsin hört, jag har nästan smygälskat denna, utan att säga till någon. Men videon och texten säger nog allt, jag har aldrig sett finare video. Jag är ju som sagt svag för ballader.

Själv är jag inte något fan av Simple Plan för det är verkligen inte min stil, förutom denna och Perfect. Men min gräns går vid pop/poprock - (som Jonas Brothers). Jag verkligen avskyr rock , jag och rock går verkligen inte ihop, det konstiga är att hela min familj är äkta rock älskare, mamma( + hårdrock), pappa, lillebror. Medan jag alltid hatat det, tyckte till och med det va konstigt att jag ens lyssnade på pop/rock, men jag kunde inte motstå Jonas brothers lovely music, för underbart. Men på många sätt ser jag inte Jonas Brothers som pop/rock ibland känns dem till och med mjukare än andra poprock-band,mer åt pop , det är ju ett POP/POPROCK - band men alla skriver pop/rock (maybe it's same shit?), så alla pop/rock går verkligen inte hem! Men nu ska jag sluta babbla. Enjoy


PEACE




Now I'm faded
Into someone else
Baby someone I don't wanna be
Yeah I'm faded
My true color's gone
Like a picture nobody sees


27 JANUARI

hejsan allihopa :) Idag var det skola , flippade lika mycket som i vanliga fall. Blivit en vana nu , riktigt roligt faktiskt när vi tjejer samlas så blir det som roligast. Men slutade sen väntade sabina oula & lisa på mig tills min grekiska börjar, very snällt :) Lika snäll är jag tillbaka, men va jätte trött somna nästan så jag fick gå hem , pluggat lite grann på Idrotts provet. Men ska börja skriva en uppsats nu tänkte jag , tycker det är kul att skriva , så nu ska jag det efter blir det lite läsning och springa om jag hinner, puss

& en snygg bild på vackra Miley Cyrus. Kolla så vacker hon är smilet ögonen,
håret och stilen ska vi inte snacka om, definitivt min stilikon.

TONIGHT

helt jävla sjukt ! Detta är musikvideon till TONIGHT , så snygg Joe är  1:45- 46 , Och nej jag tycker inte han är snyggare än Nick, eftersom Nick är i mina ögon perfekt, mörka ögon , mörkt lockigt hår, längden , och ja allt. Men Joe är snygg där för han är brun, och ja han ser inte alltid ut så  haha, nej men jag älskar Kevin och Joe lika mycket, men Nick är speciell, men jag älskar dem oavsett förfan, det betyder mucho . Men hela videon är helt sjuk, speciellt när Kevin står mitt bland alla fans och när fansen drar i stackars Nick och Kevin haha ja + mer..
och jag längtar tills FILMEN KOMMER PÅ BIO! snart så..


LA LA LAND

hejsan :) Helgen har vatt pluggfri , och så blev det plugg idag istället .. Helgen var helgrym, ojoj , men kan tyvärr inte berätta too much men ZINAS fest blev fan i mig lyckad. Riktigt roliga människor man satt vid och hade enormt kul.

Men iallfall förutom fest så har jag lyssnat på musik och jag är ganska fast vid denna låten, jag älskar Demi, sen jag såg Camp Rock tyckte jag det va något speciellt med henne förutom hennes underbara smile som ni kanske märkt, men hennes FANTASTISKA röst , jag ryser varje gång jag jag ser Camp Rock (slutet när hon sjunger This is me). Men videon är sjukt grym också  älskar 1:09 och efter sen slutet, grym text också , hela hennes skiva är skriven av henne och Jonas Brothers, inte konstigt att det är bra :) ! Men tyckte hon såg bättre ut utan lugg, lite mer vuxen men anyway , blir väl ut och gå idag PUSS



                                     DEMI LOVATO - LA LA LAND

& detta är sjukt .. helt fantastiskt.

THE VERONICAS

När jag va inne och tittade på makeup ,så hamnade jag på musik och hörde dessa två tvilling tjejer dem är grymma ju, jag vet inte varför men jag känner igen dem kanske lyssnat på den innan för länge sen , äh vet inte, sen lyssnade jag på 4 EVER , visste knappt att det var dem som sjöng den låten, den är riktigt bra , alla vet vilken det är. :) De är ju typ motsvarigheten på JB. haha nej men alla låtar föll mig inte i smaken men vissa var bra  +  man kan tro det är 16 år gamla men nej det är  24  !!! ENJOY.

4 EVER


Denna låten ÄLSKAR JAG, helt i min smak. 
The Veronicas - FADED


R.I.P HEATH LEDGER



Idag är det 1 år sen min favorit skådespelare Heath Ledger dog. Det är så hemskt att tiden går så snabbt, hur kunde en sådan underbar människa dö, han hade en strålande karriär framför sig med en stor talang. Jag klädde mig i svart idag för hans skull, för att "sörga". Jag gick nyss in på en blogg som också avgudar Heath Ledger, hon visade en video och skrev även varning för att hon själv inte kunde hålla sig för tårar.  Jag kunde knappt se hela , tårarna kom efter några sekunder, så jag säger det igen varning. , jag grät som ett litet barn speciellt när texterna kom, jag kan liskom gråta nu med, det är jätte hemskt, jag höll en tyst minut för ett tag sen. Heath we miss you. Btw: Han han med en sista film för er som inte visste den kommer under 2009, och heter The Imaginarium of doctor parnassus.

Texterna :
My Body aches for the sound of you voice, our chats , our laughs .. together.. I will love you forever (dad)
We were the ultimate soulmates. I felt both my life and heart have been torn apart. I will continued to talkt with you every day and love you as if you were here . (SISTER)

Jag kan knappt titta på denna bilden....
Tänk er så såg det ut för ett år sedan  R.I.P


En fin video från fansen till Heath Ledger..


jonasbrothers

Ja, måste skriva en sista sak annars glömmer jag det men, tycker det är så kul att mycket händer just nu typ filmer J.O.N.A.S kommer snart, Camp Rock 2, 3D experience , nytt album i år, men lite senare dock. Måste köpa CDVU , finns på väla, glad jag blev :) Men det är riktigt roligt att mycket händer, och LIVE CHATTEN var igår, men visste inget om det :(.. Men iallfall kvalitén var jätte dålig och man hörde knappt va dem sa, men det var kul iallfall man fick veta massa saker som tex,Joe fick sitt körkort för både bil och motorcykel förra veckan eller något och Nick fick det före honom, lite skämmigt. Men även  deras lyckonummer och Nicks är 7 , då han alltid placerar sin favoritlåt på nr. 7 på CD:N.  Så jag gick snabbt in på Wikipedia och hittade track listan och det var en av mina favoritlåtar nämligen CAN'T HAVE YOU, som han själv skrivit , musik text ja allt, sen kunde man se vem som har skrivit vad , och Nick har skrivit 3 st själv ( med musik och allt). Men det är typ som Sorry , har han skrivit ju till Miley med musiken skrev dem alla tre. Så ja man fattar. KISS

Dör av JOES mössa, den var inte fin asså. Jag undrar vart den galna killen tatt vägen
haha, nej men Joe är så härlig, helt sjukt människa.



Jag typ dör av KEVIN här, när nick slänger en slängkyss till en tjej han bara
OOOOOOOOOH, WATCH OUT sen hans min, ahha. Så rolig, men det konstiga är att Kevin pratar ju alltid, medan
Nick snackar mer än nu, och Joe som alltid snackade är nu tyst, helt omvänd.


sammanfattning

Hejsan har verkligen inte haft tid att skirva alls men börjar med fredag och det var skola, efter skolan blev det väla med mamma , köpte lite nya kläder :) Sen kom jag hem och bara satt framför datorn.
Lördag:  Vaknade vid 10 åt började plugga en timme sen träffade jag titti och sabina vid knutan vi gick till lite affärer, och sånt, sen till Palestina demostrationen och träffade Lisa där sen stack vi hem för jag frös ihjäl mig i converse och skinnjacka. Men iallafall kom hem fixade mig snabbt och sen skulle vi till mammas kompis i ängelholm mycket roligt, spelade guitar hero, spelade både fotboll och innebandy, och sånt smått riktigt roligt kom hem och sov sen.
söndag : Vaknde lite sent gick ut med tidingarna, kom hem pluggade lite sen började jag städa mitt rum, dettog nästan 4 TIMMAR, jag rensade min byrå kastade massa papper och annat, dammade av, damsugade och moppade, bytte påslakan och allt det dära, fixade garderoben lite och sen var jag klar jag avr helt slut men la mig ändån sent. Laddade ner massa album igår typ 14 st, haha fast hann inte med alla, tråkigt :) Ska fortsätta idag, men nu ska jag fortsätta plugga sen blir det kanske DR. KISS


BEYONCE - LISTEN

Jag älskar ju ballader, både rockballader som A Little Bit Longer och vanliga ballader, finns nog ingen musik som jag älskar mer än denna, det är den ända som utrycker mest känslor och både musiken och texterna är så bra, och oftast så sjungs sångerna av tjejer med fina röster så som Beyonce, Jag hade verkligen dille på denna låten för två år sen, den och And I'm Telling You, fyfan vad bra, men en ballad som är bra är Katy Perrys - thinking of you. Litle rockigare men riktigt bra. Jag gillar Beyoce , hon har en av dem finaste rösterna på denna jord, och hon utrycker sig så bra i denna videon och jag ryser verkligeni början  LOVE


JONAS BROTHERS

Hejsan, skola idag och sånt :) Riktigt kul älskar fredagar, efter skolan var jag på väla handlade min ÄLSKADE frida tidning, love to den, står typ om Jonas Brothers varje gång, riktigt roligt ! Th- kan slänga sig i väggen , nej men det va någon som klagade på att det stod för mycket, fuck dig då. Men palla det  har ju inget att skriva om Th i såfall haha. Men iallfall blev lite basplagg , really happy, har känt shopping suget länge nu men det är över nu blev godis också, efter väla körde mamma mig ner till frittan hängde där och snacka i ett hörn, pretty good , imorgon blir det upp tidigt och träffa AFRO and the gang. KISS..Det händer så mycket saker nu,:

Det blir en Live chat snart, asså döda mig, world tour (sverige, kom till sverige) snart med, 3D FILM PÅ DH som handlar om framträdadena och även bakom kulisserna( gissa en gång jag har 3D GLASÖGONON HEMMA, tänk er det kommer vara som om jag är där), döda mig igen, och sist DET JOBBAR PÅ SITT 4 ALBUM, asså jag undrar en sak eftersom jag tyckte detta album var det bästa jag någonsin hört, tänk er det nya kommer vara HELT SJUKT BRA! happy me.

PS: We're really close to finalizing our list of nations and cities for the WORLD TOUR, so hopefully we will be seeing you really soon!

Bara för att hon tjejen klagade på Frida så lägger jag upp en video på BRUNIN UP - JB. Denna äger typ allt, älskar Joe i denna videon hans röst, rörelser . love.



3D EXPERIENCE



JAG OCH CYKLAR = ?

Jag har tänk på en sak faktiskt och det är att jag och cyklar går inte ihop. Så fort jag har en cykel ska den antingen försvinna, gå sönder o.s.v. Jag har slarvat bort en cykel, någon snodde en annan cykel från mig, en annan cykel gick sönder och (pedalen) 9, (fast det va min kusins fel), och idag så hände  det igen, min ända sista chans för att bevisa för mina föräldrar att jag kan ta hand om en cykel , gick åt helvete eftersom hjulet sprack, så jag cyklade hem med punkat hjul LYCKAT. Så från och med nu får jag gå till skolan, fan!

DAVID ARCHULETA - A LITTLE TOO NOT OVER YOU

Jag har ingen ork för bloggning! Men slänger ändå upp ett inlägg nu så jag får det klart :) Men idag skola och sånt va så trött och la mig 45 minuter och sen vaknade , riktigt skönt :) Vill tipsa en låt som jag är helt fast i. När jag såg David Archuleta på AMERICAN IDOL i maj månad, för första gången , ville jag bara att jag skulle vinna , men det gjorde han inte men det har gått bra för han ändå och det gillas! Släppte sin första singel CRUSH som jag drogade under sommaren och nu ett album och denna låt äger allt! Texten och musiken är så jävla bra och David är en av mina favoritartister, som ni nog inte visste nej. Den killen är så jävla gullig, både som person och utseende mässigt. Take a look now it's time for a shower KISS
BTW: MANCHESTER LEDER 1-0 NU :) och matchen i söndags var ju bara fööööör bra 3-0 det ni! Laget äger för fan.

A Little Too NoT Over You



När jag hör CRUSH, så påminner den mig om sommaren 08 - jag älskar denna låten den
gör mig så jävla glad! Sorry för den dåliga videon men det fanns ingen annan som
jag kunde kopiera..

GOLDEN GLOBE

igår så var det Golden Globe , och jag letade ju snabbt upp efter Jonas Brothers och så såg jag detta, fyfan vad skämmigt. Jag skäms, tänk att efter sången hon skrivit till Nick, vill hon att han ska hälsa också. Hon skämdes sjukt mycket, hon skrev att hon hatade honom och så vidare.Jag har inget emot Miley men det hon gjorde var riktigt lågt, inte sången utan att hon gick ut i pressen och snackade om deras förhållande som va för två år sen, fast de båda lovat att aldrig snacka om det.GO NICK.

Miley : hi how are you (till nick)
Nick : typ ignonerar henne, (fan vet jag men Ryan börja snacka så vi vet inte om han hade sagt hej jag tror inte det iallfall)
Miley till Ryan : Thank you for saving me (1:13) Sikken Bitch! Nu skäms hon. haha.

Men det sägs att de som såg hela, att alla ignorera henne hela kvällen och typ snacka med hennes pappa.

Here is the video :


MARIAH CAREY - HERO

Ni som känner mig vet att min absoluta favoritartist är Mariah Carey. Ingen kan någonsin komma i närheten (röstmässigt) Hon har den finaste rösten jag någonsin hört , men det finns en som inte är bättre men ligger på en andra plats och det är Leona LewisMariah Carey är anledning till varför jag älskar ballader, när jag var liten lyssnade jag på henne sjukt mycket och jag älskade verkligen hennes låtar. Men nu till saken , min favoritlåt  Hero har kommit i en ny version , så fint säger jag bara. Wonderful!


JONAS BROTHERS - NO AIR

Okej, jag är fast kan inte slita min röv ifrån stolen och datan, jag ångrar att jag ens började titta på massa JB videor
Men iallfall här är en riktigt bra. Jag hoppas starkt på en R'N'B skiva från Jonas Brothers (för skojs skull, man får ju drömma). Jag älskar verkligen deras musik, men när jag hör R'n'b smälter mitt hjärta speciellt när mina favoriter sjunger.



                                HEEEEEEELT JÄVLA SJUKT,
Jag har alltid velat höra jonas brothers spela/sjunga R'n'B någon gång och nu när jag såg detta blev jag helt tårögd, på riktigt. fyfan vad bra Joe var, hans röst låter helt annorlunda, han är ju inte van vid sådan musik men fyfan bra jobbat killar, Joe sjunger, Kevin spelar gitarr och Nick trummor. AMAZIIIIIIIING , men jag hade velat höra Nick sjunga.

JOOONAS BROOOTHERS

JAG FINNER NÄSTAN INGA ORD.
så jävla bra, jag älskar att dom alltid sjunger live, och att det aldrig är playback .Det kallar jag ARTISTER!  Riktigt roligt att det mixar olika låtar men ni vet vilken som är bäst? Burnin up så klart. HELT SJUKT, riktigt fint framträdande. Lyckos alla tjejer så får tag på fötter, händer eller knän hahha. Ja så crazy är det kolla noga själva. (Och kvalitén är ju sjukt dålig, gå in på youtube efter bättre)



UPTADE:
Detta kallar jag talang. Så coolt det hade varit om de sjöng No Air fast i JONAS BROTHERS STYLE
som Nick säger, :)


NU PÅ TV3 !



NI MISSAR VÄL INTE TOP MODEL 11?

CORONA AND LIME



                                       SHWAYZE - CORONA AND LIME

Jag älskar denna låten ! Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle lyssna på Cisco Adler.Jag har sett han många gånger i tidingar med tjejer som Micha Barton och Kimberly Stewart och jag älskar hans stil , så jävla fin. Så ska killar klä sig . Jag lovar er att Hip Hop är den bästamusikstilen man kan feat. till , det passar till allt . Trodde aldrig att man kunde mixa rock'n'roll med hip hop :). Albumet heter SHWAYZE efter rapparen och om jag inte har fel så är Cisco med i alla låtar.Mycket fint! Gotta love Cisco han är riktigt duktig. ( Förlåt för den dåliga kvalitén, fanns ingen annan jag kunde ta, men gå gärna in på youtube och titta på en med bra kvalite)



                                     SHWAYZE - BUZZIN'

13 going on 30




 13 going on 30 PÅ TV3 IDAG KL. 21.00 MISSA INTE !
 En riktigt rolig film tycker jag :) puss

BSB & EMINEM

Okej alla kommer ihåg den älskade gruppen BACKSTREET BOYS ? Det var mina favoriter
på den tiden och jag kan fortfarande lyssna på dem speciellt denna låt, den är min favorit av alla
och jag kommer ihåg hur ledsen jag blev när dem splittrades. Men jag ska säga er en sak
DET KOMMER ETT NYTT ALBUM I ÅR!!!! Snacka om att jag är glad, jag trodde det var över på riktigt
men jag hade tydligen fel bästa gruppen helt klart!  Jag fick reda på det när jag tittade på mtv's TRL.
Så glad jag blev hela jag log ni skulle sett, min favorit var Nick. Och även den efterlängtade (iallfall för mig) EMINEM kommer
till baka med NYTT ALBUM ! Har alltid tyckt om honom som rappare , hans texter och röst dödar men 
  SNOOP & tupac  är också bra fast inte favoriter.
Kul att det gamla artisterna kommer tillbaka sånt är kul ! :)


Backstreet boys - I want it that way (best song ever)


Eminem - when I'm gone ( Min favoritlåt bland hans låtar)

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

Detta är en riktig effi - film. Längtar tills den kommer ut på bio verkar jätte bra!


WORLD TOUR?

Gick nyss in på Jonasbrothers.com och såg detta , snacka om att jag är nervös är det datumen på WORLD TOUR, så svimmar jag rakt av. Men det ska berätta vad det är den 12 Januari, orkar knappt vänta. Det går iallfall rykten om att det är det, så skriver alla JB fans iallfall .

Hey everyone!

We are so excited to start this new year (2009)!!!

We will be making a special announcement through the Fan Club, Street Team, Jonasbrothers.com, MySpace, Facebook, YouTube, SayNow, etc. on...

MONDAY, JANUARY 12TH.

Please get ready to listen and participate in our first BIG EFFORT of the new year.

Thanks,

JB
Kevin, Joe and Nick


2009

HELLO 2009 NU JU! Shit har inte vatt inne på två veckor haha, men har faktiskt inte pallat , har haft en fin julafton och nyår som sagt :) 2009 - känns bra , och att lämna det gamla året känns som en lättnad , men har inte gjort så mycket vatt hemma lyssnat på my lovers på min nya iPod varje kväll . Umgåtts med mina vänner , spelat guitar hero och sådant kul, varit på grekisk fest.  Kiss

Detta är en cover av Stevie Wonders - Superstition. JAG ÄR HELT TILL MIG
fyfan vad dem sjunger/spelar den bra, bättre än orginalet må jag säga.
Så jävla skön låt synd bara att man inte kan få tag på hela.
ÅÅÅÅÅH älskar den riktigt mycket och va fan ska man säga om Nick?
Det går inte att hitta snyggare person, och han spelar den jävla elgittaren så jävla grymt.
Inget förvånar mig egentligen, han är bäst helt enkelt.


RSS 2.0