HANNAH MONTANA

Jag vill se Hannah Montana filmer NU! Det är premiär imorgon (sv-talande). Det vill jag inte se. Vet ni hur bra trailern är, I USA så kom nästan alla ut ur bion gråtandes.. Det räcker med att jag ser trailern och jag får sånna känslor, åhhhhh! Kommer säkert böla jag med.. Typiskt mig.

Hanna Montana Trailer - jag ryser 1:13 och fråmåt , den låten får jag rysningar av. Fyfan vilken röst hon har.


why did I do to deserve this?

Hejsvejs, dålig dag idag - inget mer om det. Nu skulle jag bara säga att Demi Lovatos - Back Around är en internatonell version av Don't Forget läste det nyss. Men förstår mig inte på det heller.. vadå internationell?.. Haha skit samma nu ska jag plugga lite, kolla lite JB stuff too. <3. Sen har jag ingen aning, LEDIGA IMORGON :)

Denna bild är olaglig, det får inte finnas sånna egentligen------ hahah. loove it !


LINES, VINES AND TRYING TIMES NEW SONGS

Jag vet jag skulle ut, men det kommer alltid något i vägen som Jonas Brothers. Gick nyss in på http://www.jonasbrothersfan.com/ BTWWWWWWW MANCHETSER SATTE NYTT MÅÅÅÅÅÅÅL HERREGUD SÅ GLAD..:)
sorry haha, var tvungen jag hörde skrik från vardagsrummet..Men jag gick in och såg detta, jag säger bara en sak jag längtar så otroligt mycket , ni anar inte HUR mycket när jag ser detta.

The first single, "Paranoid," is a guitar driven dance evoking song, and the entire CD is a veritable smorgasbord of pop and rock gems. SLÄPPS 8 MAJ.. (12 maj på itunes)
Denna låt ser jag mest framemot..GUD.
"World War III" is a funk metaphor for a confrontational relationship. Written by Nick Jonas, he asserts, "This is a personal experience for me. 'World War III' deals with the challenge of a girl who keeps attacking you, provoking you, trying to fight you, but all the while she's the only one fighting." - klockrent, när han skriver är det som om Gud skrivit låten, den killen inspirerar mig så att jag kan gråta vilken minut som helst.
"Fly With Me" which is also the end title credit for the upcoming "Night At The Museum 2" film (due in theaters May 22), was written by Jonas Brothers and their bass player Greg Garbowsky, and is sure to become a love song for the ages.  Rolling Stone described the ultracatchy "Poison Ivy" as a "Weezer-ish tune about a toxic girl that you can't resist."
"Hey Baby" is a classic "she done him wrong" song written entirely by Jonas Brothers.


HAIRHAIRHAIRHAIR

Selena kommer släppa ny skiva, hon håller på och skriver nu.Jag älskar verkligen Demi Lovato, Miley Cyrus och Taylor Swift för deras underbara musik, och det ska bli intressant att höra Selena Gomez musik, henne avgudar jag pga hennes skådespeleri, speciellt i filmen A Cinderella Story. Hon har själv sagt att det kommer vara, rockigt så man blir glad av musken! Låter nice, nu ska jag ut och springa en runda sen, duscha sen Manchester United - Arsenal BIG GAME som redan börjat, men skit samma.

I Love Demis new hair and color, ska nog klippa likadan lugg som henne, min lugg just nu är katastrof och lär inte växa jämnt till hösten heller. Det blir nog en klippning innan sommaren och en färgning i ljusbrunt med ljusa slingor. HOTHOT.

 
beauty




DEMI LOVATOS NYA LÅT


Detta var sjukt bra speciellt den sista biten, God! Men hon har släppt en ny låt som heter Back Around, soundet påminner mig om Paramore, det är ju hennes favoritband så hon måste ha inspirerats väldigt mycket. Den är faktiskt bra, och har lite av hennes stil också.
 Men hon bör fortfarande köra på pop/rock, fast hon skriver ett nytt album som ska vara soulinspirerat, och jag undrar varför hela tiden.. jag som såg fram emot ett nytt album i samma genere.Jag älskar henne ovsätt.

AMAZING! Jag får aldrig nog av henne..  (LALALAND) 25/2-2009



Den nya låten Back Around :) Så vacker hon är på bilden btw..


VECKANS ARTIST: JONAS BROTHERS

Jonas Brothers - One Day At A Time , i love it! - skön ballad.


BRITNEY SPEARS

BRITNEY KOMMER TILL SVERIGE DEN 13 JULI HERREGUUUUUD- jag känner att jag måste gå.. that's it , för en gång skull måste jag se henne, har avgudat henne i så många år.


OBSESSED

Jag vill se denna film så jävla mycket,
verkar vara sjukt bra och lite läskig - Obsessed med Byeonce.


LIL WAYNE

wtf is this? Detta är katastrof..

Det värsta jag vet är när artister inte låter lika bra live som i studion - Lil Wayne är en av dem. Jag hörde denna låten "Prom Queen" idag på MTV, tycker den är bra faktiskt! Och han har även släppt en nytt rock album den 6 april 2009 heter: Rebirth.
Jag har aldrig varit så förtjust i Lil Wayne som rappare tyckt att han vatt helt okej, men ibland när jag hör vissa låtar undrar jag om han ens kan rappa.. Videon under är ett bevis kanske..Men på något sätt tycker jag han är så himla cool när han är rockig. Passar han grymt bra!.. HAHHAA.. nu undrar jag själv om jag diggar han eller inte- vi säger båda två!.

Versionen i studion låter bra, men inte detta: Nästan så att man skäms.



Jag hör en stor skillnad iallfall.. Så grym video - älskar början.


BROKEN STRINGS

James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings

Helt sjukt bra låt - vad är det med hennes röst, den låter annorluna?
 - lite för mycket mixning kanske. Hans röst är skit fin, älskar början.


VECKANS ARTIST: JONAS BROTHERS (IT'S ABOUT TIME)

Ibland så träffar låtar rakt in i hjärtat så att man blir helt gråtfärdiga, låten är så perfekt, så man gråter av glädje. Det händer många gånger måste jag säga. Därför har jag idag valt Jonas Brothers - It's About Time (albumet).
Musiken är så otroligt bra, dem har verkligen vuxit och utvecklas inom deras musik, det blir bara bättre och bättre för varje gång.. Lines Vines and Trying Times kommer bli sjukt bra.

Denna lyssna jag på igår, fick tårar i ögonen, men höll mig för jag var ute . folk skulle nog tro det var något fel på mig haha.. När Joe börja sjunga kom det.. han dödar denna låt i början.

Jonas Brothers - You Just Don't Know It.


MARIAH CAREY

Jag väntar tills den dagen kommer då jag får träffa enligt mig världens bästa sångerska, sen jag va liten har jag sett upp till henne och älskat hennes musik och jag ryser varje gång av hennes röst. De gör mig nästan gråtfärdig.

Hon är en person med ett stort hjärta - det är jag hundra på.

Den bästa låten hon någonsin har skrivit - HERO.
 
Never too far away - så sant.. otroligt vackert.. ouff får tårar i ögonen.

HAPPY BIRTHDAY CHANNING!

Idag fyller faktiskt snygga Channing Tatum - 29 år. Jag älskar verkligen honom i Step up , som är en av mina favorit filmer, ni anar inte hur många gånger jag sett den, och jag älskar den mer och mer för varje gång.


Ännu en JB poster..

Drömmer jag eller är det sant ? NEJ DET ÄR SANT!

Mamma har vatt i Ullared, hon kom nyss hem och ja jag har fått ROLLING STONES POSTERN! Jag tycker den är så jävla snygg, speciellt Joe är skit sexig.. & så är den skit stor ser säkert liten ut på bilden men den är SJUKT STOR. Fick även strumpor och en vit v-ringad lite längre tishrt från mitt favorit märke Koola Anna. (inte den på bilden)
BTW: idag när jag läste min nya FRIDA tidning märke jag att jag fick en till poster, gissa vem som blev glad?
Två flugor i en smäll!

Hann bara ta två bilder innan postern ramla.. haha. Sista bilden bjuder jag på.




16 ÅR (25 APRIL)



Jag för inte så länge sen, gud nu är jag 16 år, tiden går verkligen fort..

NICK IS SO SWEEEEEEET

Hello

igår eller ja för några minuter sedan fyllde jag år den 25 april, varit en stressig dag hade fest i fredags också så jävla kul alltså. Men idag vakande jag åt god frukost och öppnade presenterna, blev mycket nöjd. Senare blev det väla med kusin och sedan till alltiett resturangen och efter det körde min mamma mig till sabina och vi gick ner till knutan och sedan till mezo med titti, gud vad vi skratta, verkligen en lyckad födelsedag <3..

Jag dör så gullig Nick är sett 1:34 och efter , tusen gånger. Om ni undra va det vita är det är hans omniIpod ( för diabetesen )


MILEY CYRUS

She is STUNNING- herregud den tjejen är så vacker!
Miley är i Italien nu för Hannah Montana filmen.





Bilder : Posh24.com


ASHLEY TISDALE

Så jävla grym hon är ! Jag fick gåshud..

It's Alright It's OK  (music video)


YOUR MY DREAM

Home! Väntar på att mamma ska komma hem med maten..
Twitter är mitt liv just nu där hittar ni mig.. : www.twitter.com/effiz

OH Yeah. So damn hot!

If I just could see your brown eyes staring right into mine..

Har nyss pluggat SO - och är på god väg. Skola idag var skit trött , blev mjukis kläder jag som aldrig har på mig det, men sov endast 6 timmar i natt eller mindre kanske.. Inte bra har lovat  mig själv att lägga mig tidigt alla dagar så är det bara. Men nu är det dags för en jogging runda, sen in i duschen och lagom klar till DH. kiss

amazing picture btw..


LINES VINES AND TRYING TIMES COVER

I'M LIKE FREAKING OUT - så jävla snygga dem är.. jisses! - snart kommer tårarna hahhahaa.. gud vad jag längtar nu.


DEMI LOVATO LIVE

Demi Lovato - Don't Forget Live on Ellen's Show - helt sjukt underbar hon är. Varför byta genre på musiken ?.. :(

Älskar slutet - älskar detta , det är så jävla genuint skrivet att det inte är sant.
Somewhere we went wrong
Our love is like a song but you won't sing a along
You forgotten about us.


I'm in love with bracelets someone help through this case

Today a bought the most gorgeous bracelet in this world - i adore it - från Gina Tricot allihopa!




I really like this phrase..

Make sure you're holding on,

Cause it

could be the one,

The one you're waiting on ..


DEMI AND SELENA SHOW

Demi and Selena SHOW - Ni följer väl inte det va?

Nr.1 fan här -älskar både Miley and Mandy show och denna, jag älskar dem alla, på olika sätt förståss, men detta är sjukt underhållande, är ni deppiga eller uttråkade - Kolla då på detta. Tänk om jag och mina vänner höll på så varje gång vi träffades, kanske borde vi testa.. gud vad roligt hahahaa..


Give Love A Try

Nu är jag hemma efter att jag varit på grekiska föreningen, eftersom  det är grekisk påsk, firat det, men inna dess gick jag och Lisa ut eftersom min vän Titti inte hade kommit, vi gick ända ner till Gröningen och sen tillbaka, det var verkligen skönt att gå så långt. Men kom tillbaka och va med Titti, vi satt och flabba och hade allmänt kul. Nu kollar jag på Filip och Fredriks nya program, jag älskar dem två! Riktigt sköna killar ! Imorgon blir det stan med Lisa.

Jag är verkligen kär i denna låten - Det är meningen att denna kille ska sjunga kärlekslåtar.
Älskar när han sjunger :

I,Just a face you never notice,
I,Just trying to be honest with myself,
with you,with the world.


GUILTY PLEASURE

Ashley Tisdale - " It's Alright, It's OK"

JAG ÄLSKAR HENNE!
i'm really in love with her new music, detta är musik för mig, pop/rock is the shit , Jonas Brothers dödarDemi Lovato dödar och nu hon,  kan det bli bättre? . Gud så bra detta är jag kan inte vänta mer här har vi singlen som nyss släpptes , resten av albumet får vi höra den 16 Juni. Låten handlar kanske om hennes kille, jag vet inte tror det.



Och en intervju


If Only You Knew

Jag gillar verkligen den Jonas Brothers låten från J.O.N.A.S - men vet inte vad den heter? Här är iallfall en tjej jag diggar, nu låt och ny musikvideo - Go Savannah Outen - If Only You Knew


THE VERONICAS

Under tiden jag väntar på gästerna, målar jag mina naglar röda och lyssnar på The V's - The Veronicas smeknamn som jag hittat på hahha
Enjoy this AMAZING song. I love them. Videon är från deras turné 2009 - Och så är deras stil så grym.

Revange is sweeter (than you ever where)


YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND

Amen hejsan..
 
Haft fullt upp igår , men efter skolan så va det grillning i Påarp hos min kompis Tony, välsigt mysigt trots att vi nästan kom försent- va sura resten blev som väntade på mig och sabina på knutan- ja allt va mitt fel. Men när vi kom fram började vi grilla korv , hamburgare och så vidare satt vi ner och lyssnade på musik. Det va väldigt roligt och senare på kvällen sprang jag och sabina upp till viskan och va där typ 10 minuter sen sprang vi ner igen till bussen som gick. Vi är ÄKTA. HAHAH ingen fattar vad jag menar med det.. Men idag ska jag ha födelsedagsfest för min släkt, och så kommer Hanna ochså - love <3

En av låtarna vi lyssnade på - so coooooool favorit låten just nu -
tjejen äger ju!
Flo Rida ft Keisha  - Right Round


TWITTER AND SAVANNAH

Jag är medlem på twitter nu, tro det eller ej , nu kan jag skriva till vem jag vill och det blir till JB, Miley och Demi och jag hoppas dem svarar.

Ni vet när jag blev ett fan av Jonas Brothers följde jag alltid Katie och Karliegh på Youtube som intervjua , träffa JB osv. och nu på Jonasbrothers.com som skrivs av tjejerna. Men jag följde även två tjejer som fick intervjua , träffa och gått på många koserter, och det var Kendra och Svannah. Jag har alltid vetat att Savannah sjöng och skrev sin egen musik, hon är otroligt duktig! Brukar gå in och lyssna ibland , men visste inte att hennes låt Goodbye hade blivit till en musikvideo. Jag är glad för hennes skull, trots att detta hände för flera månader sedan. Hon blir sakta men säkert känd snart, alla vet vem hon är nästan. Hon har även släppt två singlar som säljs på Itunes - det går säkert bra för henne nu..

Men ni hittar hennes på youtube:
 Savannah7448 och den gemensamma
youtuben är: SavannahKendraShow

Goodbye -
jag älskar denna låten verkligen


TWEETY

Just nu tittar jag rundor på Twitter, it's awesome. Jag kollar igenom JB's som skapades för några dagar sen så det finns inte många inlägg, och även Mileys och Demi's läser när Demi skriver till Miley osv, vad Miley gör, det är så jävla coolt,  Jag ser liksom vad dem gör typ vatt hos Demi idag , jag blir så avensjuk, jag vill inte leva ett liv med paparazzi men jag skulle vilja leva deras liv utan den delen, ha en strålande karriär framför dig, ha coola kändisvänner. Vad mer? Jag tänker följa Twitter , det är grymt.

Följ även du dem och andra kändisar som skriver du kan själv bli medlem och skriva till dem och dem brukar faktiskt svara. Det va vad jag såg iallfall, Miley bruka fråga frågor till fansen så svarar dem. Det är så roligt när dem skriver att dem blir förföljda av papparazzi sen skrev Demi, mitt liv är inte så intressant, jag lovar.. inte när man blir förföljd. Det är faktiskt synd, paparazzi borde inte finnas.

Vackra Demi's Twitter är : www.twitter.com/ddlovato


Mileys Twitter är : www.twitter.com/mileycyrus - love her.



Mina älsklingar Twitter är : www.twitter.com/jonasbrothers


KISS ME THRU THE PHONE

hello , en underbart rolig dag. Vi har så kul i skolan och jag vill verkligen inte sluta skolan , lämna vår klass. Vi har så kul vi skrattar varje sekund alltså. Men min älskling Titti var i skolan idag och va med på So lektionen, vi stack ner till datasalen och hängde där, har även dammat av hela huset tänkte blogga lite sen så ska jag plugga och ut och springa vid 7 tiden.

På morgonen så kolla jag på THE VOICE, och så kom den här underbara låten som jag knarkar ihjäl mig, har hört den innan men visste inte vem som sjöng och gissa? Det är Soulja Boy och Sammie - Kiss Me Thru The Phone , den är så jävla bra, jag älskar den verkligen - älskar Soulja Boy  han är en  grym rappare, sen Sammie har jag aldrig hört talas om men han har en sjukt fin röst iallfall , så jävla bra match  -  denna låten är en stor anledning till att jag lyssnar på R&B, älskar sånna typer av låtar.
BTW: Har ni lagt märke till Soulja Boys haka? Det är sån rumphaka, tycker det är så jävla fint, har alltid haft en liten småförälskelse i sånna hakor. .

Soulja Boy ft Sammie - Kiss Me Thru The Phone


JONAS BROTHERS

Lite random nya bilder, en liten blandning mellan en photoshoot,  premiär på 17 agian för någon dag sen, Joe hänger med The Veronicas den 12/4, roligt med två flugor i en smäll! - The V's are cool, i adore them .(palla att jag kom på The V's haha). Och så favorit bilden på Kevin - jag älskar den!









 

JOE JONAS AND CAMILLA BELLE

Detta är bara så sött - i'm in love for real.
1000 B.C stjärnan Camilla Belle och Joe Jonas - sötaste paret någonsin, på baseboll match den 13/4






Bilder från (jonas-pictures.com)

i know that i can't have you

Amen hejsan. Jag är otroligt trött idag , kanppt sovit något så idag ska jag lägga mig tidigt vid 21.30 . Min kropp måste vila tog nyss en tupplur, de tvar ritkitgt skönt , men det är jobbiggt att vara trött och hängig hela tiden. Men idag har jag pluggat, och pluggat teknik, spanska och nu svenska sen kanske jag läser en bok innan jag lägger mig. Men ville bara snabbt uppdatera kanske kommer något inlägg snart sen kan jag rätta uppsatsen.

LADY GAGA

.. is cool  and I love this song, the best song on her album for sure.
I början tyckte jag hon var så cool, men tröttnade lätt på henne, så Rihanna är coolast fortfarande..

Let's play a lovegame?


i'm so tired

Hejsan, en trött skoldag som vanligt inte gjort ett skit idag pga att jag varit trött men imorgon måste jag!. Så idag är det även dubbelavsnitt på DH -love it!. Men har även vatt hos gudmor och lekte lite med anna och drack te, jätte avslappnande. Men fick resultaten av nationella och jag blev så överraskad att det inte är sant, blev otroligt stolt över mig själv!, ses.



I LOVE SOULJA BOY

Jag har blivit lite förälskad i Soulja Boy, igårkväll knarkade jag videor på honom , Han är sjukt cool & skitsöööööööööööt, diggar han som fan. Nu är det bara att lära sig dansen och  texten till CRANK DAT ... ellerhur Sabina?

Soulja Boy Dance
 

Soulja Boy på Wal Mart för 3 år sedan, till och med kändisar har inget liv ibland..



Så jävla grym!


JONAS SNEAK PEEK

Igår var det så sjukt kul , snygga killar, roligt umgånge allt avr perfekt med en redbull i handen. Men nog om det...

Jag smälter, Every girls dream... har jag inte rätt? - Sett den tusentals gånger nu, jag får inte nog, jag tänker snälla byt plats med mig?  haha  men låten påminner mig om Please Be Mine.. lika lugn och sjukt vacker.


NICK AND MILEY

Gud vad chockad jag blev, trots att jag visste att det skulle spela in en låt tillsammans (Jonas Brothers och Miley) , om jag inte har fel, eller så är det bara Nick. Detta är historiskt att se Nick och Miley tillsammans, ett bevis på alla dessa rykte om att de skulle vara ovänner, de är ju vänner och det glädjer mig, men å andra sidan förstår jag inte varför alla dessa  konsitga saker hon har haft för sig ex: Golden Globes, ni vet vad som hände. Iallfall de ska spela in låten "Pass It On" tillsammans. Nick ser ju inte glad ut alls, inte så konstigt alla paparazzi följer efter han vart han än går..tänk er ett liv utan ett privatliv.

Hon ser så glad ut & så är Nick så snygg,



Och så är hon så vacker & snygg det får vi inte glömma,!



Bilder : Posh24.com

A LITTLE BIT LONGER

Alla vet att jag avgudar denna låten, denna låten betyder allt för mig. En grupp har gjort en cover på låten, och jag tycker de lät väldigt fint, men inte bättre än orginalet, Nick gör den bättre, ingen kommer kunan göra den bättre, så är det med orginal låtar ellerhur?. Många fans blev upprörda av att det tog låten utan tillstånd. Och så här skrev en tjej och jag tycker hon har så jävla rätt.

Nick made this song for his personal use. It doesnt seem real when you guys sing it. Theres no..no carisma. No spark. Nicks version makes people relize thats you dont know what you have until its gone and it teaches you to never give up. I love his song. Every time i hear it, it gives me chills. His version means something to millions of teenage girls. Your verison is great but there was no point. Nick's had a real meaning.


WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES

This is the song, this is how it all started.
Genom en låt som heter When You Look Me In The Eyes - en låt som jag aldrig lär glömma, den är otroligt vacker.Dem förändrade mitt liv, från en svår tid i mitt liv då min fafar dog, till ett liv med glädje , jag har gått vidare och det är tack vare dem. Deras musik. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dem..

Vill ni veta en rolig sak?

När jag började lyssna på dem lyssnade jag på denna låt väldigt mycket, min bror sa , vad e det för musik du lyssnar på? så fula dem är blablabla.. sen några veckor efter hör vi min lillebror sjunga denna låten och inte nog med det min mamma också! Jag dog ahhaaa.. det va väldigt roligt, sen mamma kom jag hörde WYLMITE på radion..


GREKISK FEST

Hejsan idag är det FEST i åstorp på SHECKPOINT.

Ni anar inte hur mycket jag längtat måste börja fixa mig reda nu hahaha-- I NEEED TO FIND YOU GOTTA FIND YOU. asså jag är så jävla glaaaaaaaaaaaaaaddd.. THIS IS REAL. THIS IS ME.. . blir så glad av den låten lyssnar på den nu..(LIVE)

Gud vad moget inlägg va , låter som värsta fjortisen men det är grekisk fest hoppas det drar ner på den stämplen.

I'M HOT YOUR COLD ..... ASSÅ DEN ÄGER.... CUZ IM BURNIN UP , BURNIN UP FOR YOU BABY. SPELAS NU...

asså vet inte vad det är med mig.. men måste kila vidare nu eller lägger upp ett inlägg till..

Typ snälla ramla på mig...

GLADPÅSK !

GLAD PÅSK!

I
dag firade vi påsk. Ja på morgonen va jag på väla och strossa rundor, köpte ett par klackar som skulle vara så perfekta inför imorgon men gissa dem vad för stora till och med med sula .. och dubbelsula.. :( sucks. Så om dem kommer in i 36 ska jag köpa dem annars lämnar jag tillbaka och köper något annat fint. Yes kom hem och alla kusiner var på plats och städade och damsugade och fixade, sen åt vi grillat och hade det mys. Imorgon är det fest i Åstorp.. + så är skorna hundra gånger snyggare i verkligheten.. ser inte så snygga ut på bild.

Vissa säger att diamanter är en tjejs bästavän men jag säger att skor är en tjejs bästavän, mitt hjärta slår 1000 slag mer än vad det ska när jag hittar ett par skor, ett par perfekta skor.



Jonas Brothers - Gravity (cover)

Nick sjunger John Mayers - Gravity  - jag har en sak att säga , så sjukt vackert..
den killens röst kan man inte gämföra med någons röst.. helt sjukt fin är den.
Synd att de fansen förstör låten bara, med allt skrikande. .

Alla tre har verkligen talang, hoppas folk ser det..



The lyrics: För att höra och förstå låten bättre har vi lyricsen här under..: sjukt fint låt
 
Gravity
Is working against me
And gravity
Wants to bring me down

Whoa I'll never know
What makes this man
With all the love
That his heart can stand
Dream of ways
To throw it all away

Whoa Gravity
Is working against me
And gravity
Wants to bring me down

Oh twice as much
Ain't twice as good
And can't sustain
Like one half could
It's wanting more
It's gonna send me to my knees

instrumental

Oh twice as much
Ain't twice as good
And can't sustain
Like one half could
It's wanting more
It's gonna send me to my knees

Oh gravity
Stay the hell away from me
Oh gravity
Has taken better men than me
Now how can that be?

Just keep me where the light is
Just keep me where the light is
Just keep me where the light is
C'mon keep me where the light is
C'mon keep me where the light is
C'mon keep me where keep me where the light is

DEMI LOAVTO

Denna tjej, ja denna tjej, hon lägger så mycket känsla i sin sång att jag nästan gråter.
Jag blir så rörd av denna låt för jag vet att hon skrivit den till en speciell person som
hon älskat väldigt mycket. Man ser att hon själv blir ledsen av att sjunga denna låt.

Gud vad ledsen jag blir, typiskt att man är så känslig som jag är.
Jag älskar verkligen Demi , det finns inte många som henne hon är så jävla stark
och en artist med stor talang, en av mina favoiter sjunger en av mina favorit låtar. LOVE YOU!

Demi Lovato - Don't Forget


POISON IVY

Ibland så överträffar jag mig själv. Men bara ibland. För några veckor sen när World Tour:n släpptes spelades en ny låt i början och sedan fick jag veta om den nya skivan så jag kollade igenom alla låtar och rätt som det va en dag , så sjöng jag en låt: Everyone's allergic to POISON IVY. Efter någon sekund tänker jag efter? Är det verkligen Poison Ivy som ska vara och visst hade jag rätt?.. Blev faktiskt glad över att skivans titlar är dem rätta jag såg, för det verkar som att den skivan kommer bli så jävla bra.. bara jag hör på Poison ivy kan jag tänka mig hur bra dem andra låtarna är..

Och en sak till albumet släpps 15 JUNI över hela VÄRLDEN..!
Gissa vem som är glad, trodde jag skulle få vänta i eveigheter..

Lyssna lite här och även på uppträdanden sjunger dem låten i början.. alla blir galna.



Typ döda mig nu, asså hur överlever dem?, jag vet inerst inne att jag kommer svimma och det är inte roligt alls blir jätte orolig..kommer fan inte klara det, tårarna kommer spruta som om vi öppnade en kran..


Vatt hos Hanna

Now i'm home ! 

Igår:
Igår eftermiddag körde jag till min bästavän Hanna i Ljungbyhed. Har varit hos henne en dag och sovit över vi hade verkligen kul, när vi kom fram hyrde vi en film, sexdrive, sjukt dålig! Jävla B- FILM. Vi gick även ut med hennes roliga killkompisar, och hängde sen efter ett tag så springer en av killarna ut på gatan när en bil kör, sen andra gången kommer bilen igen och han springer fram sen börjar bilen jaga oss, herregud haha det va riktigt kul. Sen kom vi hem och la oss sent,
Idag: Vaknade tidigt för att Hanna skulle rida, så vi stack till stallet och det stank som in i, ja sen stack vi till fiket & köpte sedan glass, solade framför stuttsimattan(?) ett tag, varit ute och cyklat, kört moppe gjorde jag också :) Skit enkelt ju, sen sjutsa Hanna mig och vi körde runt i byn och även utanför någonstans, senare kom vi hem. Sen efter det har jag pluggat här hemma, ska nog förtsätta imorgon är riktigt trött. Men haft otroligt roligt med Hanna, vi ses snart igen :).

Det har varit skönt att inte va hemma, och bara va någon annanstans, men jag hade ändån inte kunnat leva i en by, men kul är det för en stund iallfall. 
 
Fast jag vill ut med mina vänner <3, så ska jag inte det ska vara hemma för en gångskull, kolla på 27 dresses som jag lånade från Hanna, vi e tvungna att byta ut saker annars ses vi nästan aldrig... ahha de va ett skämt.


Vanessa is hot, hot, hot , hot!

- Har fortfarande inte sett The Hills, den hacka så jag såg Life of Ryan istället. Sen är The City sesongen slut också.. Ja vad ska man säga? Ut och springa nu sen blir det dusch och packning sen hem till Hanna i Ljungbyhed.. :)

She's so freaking hot!




Your beautiful eyes stare right into mine eyes

Nu är det natt och jag blev nyss medlem på TEAM JONAS. överlycklig!   Jag som sjutit på det i åratal . Okej blev medlem igår faktiskt haha. Men va ute med titti och sabina innan idag så imorgon ska jag sova över hos Hanna <3 till Fredag :) Saknat henne fast vi sågs för typ 2 helger sen. Men nu ska jag se The Hills - OMG!

Taylor Swift - Beautiful Eyes - älska


THE HILLS SEASON 5

OMG! Den finns ute, jag vågar inte klicka och till dem så vågar klicka här (om det inte funkar gå in på MTV.COM/THEHILLS. Nu ska jag till Viskan , får nog se den på kvällen om jag vågar GUD VAD SPÄNNANDE!

The Hills - MTV Shows

THE CITY S1 E13

Efter att MTV slutade visa The Hills började jag titta på The City. Men ska börja titta på The Hills igen nu när dem är nedladdade så jag kan knallra vidare till Season 5 - bästa serierna förfan!

De passar så bra tillsammans. Denna scen är väldigt rörande , blir fan tårögd nästan,Jay lämnade Whitney för att satsa på sin musiken (turner osv)  han ångrade sig och kom tillbaka men blev inte som han väntat.. Jag hade tagit tillbaka honom om jag vore hon men å andra sidan  gör hon det rätta, hon fokuserar på sin karriär. Go WHITNEY!

Jay är en sådan gullig kille , jag älskar honom. Man ser klart och tydligt att han menar det han säger, han älskar verkligen Whitney på riktigt. Sen när han ber henne att ge förhållandet en andra chans - jag smälter.

Sett denna scen tusentals gånger jag lovar - blir bara bättre och bättre varje gång och musiken passar så bra in - PERFEKT!

The City - MTV Shows

9B9B9B9B9B9B9B

Igår blev det grillning med några stycken mycket trevligt, och vi hade problem med cycklingen haha! Kul minne iallfall. Men sabina sov över och vi tog massa bilder också.. Just nu väntar jag på MCdonalds.. sen ut och springa måste röra på mig nu när jag sitter hemma..

Våra 9B TRÖJOR -  9B - tack för alla år tillsammans med alla klassens ursprungliga språk.


THE HILLS

Jag blir så otrligt arg . Så sjukt arg att jag kan slita av mig håret, jag sitter nere i vardagsrummet och tittar på The Hills. Jag älskar verkligen det programmet och det var en evighet jag såg det senast. Men jag blir så arg och jag orkar inte titta på det pga SPENCER. Jag lovar er hade han varit framaför mig hade jag spottat han rakt i ansiktet , han äcklar mig så jävla mycket. Hur kan han vara så som han är? äcklig, egositisk  & provicerande. Att inte Heidi öppnar sina ögon någon dag och inser vilken skit han är. Hon förtjänar bättre. Han har tagit allt från henne , hennes jobb, familj & vänner. Men hon är så dum, hon inser inte vilka vänner hon hade vid sin sida och hon släppte alla för vem? Jo för Spencer den idioten. Åh jag blir så arg och det va en anledning till varför jag slutade titta på The Hills. Jag kunde inte hålla mig va tvungen att få ut min ilska hahaa..
Jag hade aldrig gett upp min familj, mina vänner och jobb för en kille, och speciellt inte för en kille som Spencer.

Men han borde typ dö eller något.. Finns säkert fler som tycker som mig.


BIK BOK IS AMAZING

BIK BOK S/S 09 - SÅ SNYGGA GREJER! - En av min favoritbutiker här i Helsingborg.
Dem har även fått in fina smycket och igår ringde jag och la undan der grymma
glasögon-halsbandet. Så det blir mitt idag. Gud vad jag vill ha sommar just nu och gå klädd så här. I randigt och söta klänningar med grymma smycket.

B1.- Älskar outfiten - den randiga tröjan och dem vita jeansshortsen.- snosnosno.
B2 - Den neonoranga klänningen ska bli min! - & dem häftiga glasögonen i olika färger.






GOTTA FIND YOU

ÄlskaÄlskaÄlskaÄlskaÄlskaÄlska.

- Om ni inte fattar vad som händer är att Demi är tjejen han letar efter och Joe hörde henne sjunga men kunde inte se vem
det var och utgick från musiken och skrev en låt "Gotta Find You" - och så förstår ni varför slutet är så bra som det är.
(klippet på förra inlägget) - han hittar henne till slut på Final Jam.


CAMP ROCK

Ni anar inte hur mycket jag älskar denna låten, denna scen, denna film. För dem som sett filmen förstår slutet mycket bra. Jag ryser varje gång och jag fick till och med tårar i ögonen. Den är perfekt.

Tycker bara det är synd att folk trampar ner på filmer bara för att de "Disney" . Denna film är så jävla bra både till handling och skådespel. Jag älskar den och längtar till Camp Rock 2 kommer ut (2010)


DEMI LOVATO

Nu har jag laddat ner Lo Que Soy & Behind Enemy Lines. 
Lo Que Soy (This is me)  är så sjukligt bra både på spanska och engelska , får värsta rysningarna av låten. ( Speciellt scenen från Camp Rock)

Jag kan inte förklara min stora kärlek till Demi Lovato, det är antingen henne eller Jonas Brothers jag lyssnar på, min Ipod kommer nog bli arg på mig snart.


JOE JONAS

Är det lagligt att vara så snygg som han är?.. Nej verkligen inte.
Joe har verkligen känsla för stil. HE'S HOT FOR SURE.






UKM

Skrev lite på min bdb om mina två dagar på UKM..

UKM


Dag 1- Jag och Lisa har jobbat som volontärer på UKM, första dagen var väldigt onödig. Vi gjorde nästan ingenting men sen på kvällen kom sånna dansare som lärde ut oss sån dans , inte kul det heller. Sen lekte vi en sån lek vid parken utanför, Hahha men vi hade kul på toaletterna ellerhur Lisa?

Dag 2 - Det va UKM och lisa försov sig haha, men iallfall vi kom dit och hade mycket att göra det va väldigt kul  faktiskt , såg på när alla soundchecka - Nadja = bäst och Johanna och Jazmin som sjöng - Busses & Trains - skit bra! Sen vi sprang rundor ner till locherna och letade efter folk som skulle uppträda, sen man lärde känna folk ochså och det va väldigt kul faktiskt , Circus gänget var riktigt snälla :) Sen gick vi rundor me typ Oula, Zina och Marija <3, Det roliga var att vi såg ****** dördör. Sen på kvällen vi städade toaletterna, inte frächt alls.. men dog av flabb hade sån energi i början sen så förvann det men flabba mycket iallfall.. SKIT KUL!

Lite bilder på mig och Lisa Fisa Prutt.






DEMI LOVATO..

LOOKS STUNNING! Så snygg var hon på KCA 2009 - hon ser mycket bättre ut nu med de mörka håret och ännu bättre när hon skippat luggen, det ger henne ett mer vuxet utryck!

Hon är nog en av dem vackraste jag någonsin har sett - ett extra plus för hennes underbara smile. Can't take my eyes of her smile.




J.O.N.A.S SNEEK PEAK

Så roligt, men man får inte vänta tills den 2 maj, eftersom Sverige är sega kommer vi få se den senare.. :(
USA har alltid tur, det borde vara världspremiär..


MY PLACE IN THIS WORLD

otrligt vacker låt - Jonas Brothers ft Michael W. Smith - My Place In This World.

Joes och Nicks röster är så jävla fina,  - det bästa missar ni, kunde inte hitta en hel video
 men Nick sjöng efter slutet igen och det tog allt! Synd att man inte kan se - men min man är så snygg!


JONAS BROTHERS

Det tog inte lång tid innan jag gick in på YouTube va? Jag behövde verkligen lyssna på dem, och när jag ser detta fylldes mina ögon med tårar, gud vad vackert.
Början, - dödar, mitten - dödar ,  slutet - dödar, Kevin - dödar bara man tittar på han sötisen , Joe med sitt lockiga hår - dödar , Nick dödar i början fast jag inte ser han..

Tonight (BALLAD) - 4/1 - 2009


Looks like i'm already to leave..

varit på SUNDSPÄRLAN hela dagen , är volentär på söndag (UKM). vi ses väl där, samma sak imorgon också betyder mindre bloggning, är sjukt trött.. ska spela lite Guitar Hero snart, sen ut och gå en runda sen ska jag lägga mig..
Just nu lyssnar jag på - Ready , Set , Don't Go !.. besatt :) . Har haft JB låtarna i huvudet ochså hela dagen, tro det eller ej känns konstigt utan deras musik, fast det bara gått en dag ungefär.. KISS


READY, SET, DON'T GO!

Counrysångaren Billy Ray Cyrus och hans dotter Miley sjunger hennes pappas låt : " Ready Set Don't Go".

En väldigt bra låt, inte hört så bra låt på ett tag, kommer nog knarka den ett tag. Deras  röster passar troligt bra och det gulliga är att låten är skriven till Miley för enligt texten ska det vara She men när hon sjunger så sjunger hon I. Det gör bara låten bättre , lyssna och njut. I'm really into country right now.


JESSE MCCARTNEY

Kill me slowly.. helt seriöst. Jag är inget Jesse Mccarney fan, men hamnade här när jag kollade på JB:s live uppträdande och jag har aldrig sett något sånt i mitt liv, ..Här satt jag och tyckte att JB bjuder på sig själva genom blickar och kramar och håller fansen i händerna, med detta är sjukt, killen tar verkligen för sig, men kan bero på att det han är en person också, eller kanske inte.. Hade inte haft något emot att byta plats:

Han musik är riktigt bra - låten heter Oxygen. Man ser inte men han pussar
henne när dem kramas.. gulligt!


TAYLOR SWIFT

Äntligen PÅSKLOV! så otroligt skönt, ni annar inte + behöver inte packa mina tidningar mer, - de ska komma packade. Sen på kvällen kommer tjejerna. Skön dag men imorgon är det UKM , så jag ska dit och hjälpa. Roligt.
Jag och sabina snackade om Taylor Swift så om hon skulle komma skulle vi dit , Riktigt kul hoppas hon kommer någon gång, hennes musik är så jävla bra. Här har vi en cover låt som jag tycker är riktigt bra, beter than the original..

Our Last Night - By Better than ezra


DEMI AND JB

En ny låt som jag letat efter väldigt länge när jag hörde henne sjunga den med JB, den är riktigt bra!. I den här videon ser vi lite hur det ser ut i studion. Den skivan var väldigt bra, Jonas Brothers och Demi = skit bra musik och jag tycker inte hon ska byta genre alls, pop /rock passar henne så jävla bra.

Som jag nämnde förut har hon tänkt att byta genre till sin nästa skiva som hon jobbar med nu, hon har tänkt sjunga SOUL, bra musik men jag tycker hon har en sådan röst som passar bättre in i pop/rocken där man verkligen hör hennes höga toner. Vi får väl se, det är verkligen jätte trist att hon inte kommer sjunga pop/rock mer men artister måste väl utveckla sig inom musiken, en ny single som heter : Behind Enemy Lines (ex: på generet Soul/Blues)

Video från Studion : typ dör när Kevin pussar henne, så gullig! Man kan
tro att Demi och JB är syskon.



Behind Enemy Lines (full song)


i'm bad boy cuz i don't even miss her ..

i'm a bad boy for breaking her heart.. Jag är BESATT . Bästa JB covern hittils (inklusive No air).

Gud vad fint väder det är får massa vårkänslor, våren är bäst! Och snart fyller man år också, och snart kan man gå utan jacka också.. yeah! Måste berätta på SO:N IDAG herregud vad kul, vi har nutidsåorientering och Fredrik vår lärare ställer en fråga om  vad man äter den 25 mars:

Fredrik:
1. ärtsoppa
2. våfflor
3. lamm


Sen vår klass är så galen att det skriker ut tusen olika saker, sen Abbas ( om jag inte har fel) bara KEBAB.!
Fredrik bara nej kebab är det inte.. osv.. sen upprepar han det igen han bara:

1. ärtsoppa
2. våfflor
3. KEBAB.. och vi dooooooooooooogg han belv jätte röööööööd stackaren, det gjorde fan min dag..

JUSTIN GASTON..

Jag lyssnar på denna under tiden maten kokar där nere, Effi goes kokerska. Jag har fastnat för sådana låtar och gitarrspelande! Och en annan sak, jag tror jag svimmar när som..Att man kan ha både talang och vara så snygg samtidigt..

Don't Hurt He - he fucking rocks . (sorry för jags vär men ja,)


it's spring ..

Hemma efter en lång dag, blev mycket musikinlägg, men det är vad jag älskar och jag verkligen älskar att lägga upp musik som är riktigt bra. Men vatt nere i stan på möte på skolan jag ska gå på, väldigt trevligt, och vädret var så fint idag också.. härligt. :) Nu ska jag ta och duscha så fort lillebror är klar. Just u blir det musik för min del.. kram.

John Mayer

 singing Free Fallin' ( Live)  It's fucking sick, he's really good.


I'm free fallin'

skriven av Tom Petty och John Mayer gjorde en egen cover på låten och det lät skit bra men såg att Jonas Brothers hade gjort ev cover på samma sätt som John Mayer, dvs mer lugn. Otroligt fin låt förövrigt men älskar den lugna versionen mer än Tom Pettys orginala.

Detta är något av det bästa jag någonsin har sett, SÅ SJUKT BRA JOE, rösten och allt! . Fick faktiskt tårar i ögonen när han sa : I'm a bad boy, sen alla fans skrek.. sånna stunder älskar jag.


AMY WINEHOUSE AND JOHN MAYER

Så jävla bra, väntar på att hon kommer med ny musik snarast som möjligt!

Denna musik är så jävla skön, blues/jazz/soul, älskar musik med soul influenser, så som John Mayer och Amy W dem två är dem ända jag lyssnar på när det gäller de genret. Båda är väldigt talangfulla med underbara röster.

Amy Winehouse - Valerie (live)



John Mayer - Say ( från filmen The Bucket List) Och så har han sådant speciellt
utseende, det är något speciellt med John, vet inte vad det är.


RSS 2.0