24 AUGUSTI

amen tjena.
har inte jhaft tid , typ fullt upp! men börjar med igår:
igår: så var det gårdsfest som ni redan visste & det regnade , det visste ni nog åsså , så det blev på en kyrka vid ICA BJÖRNEN istället.. Det var ganska trevligt & vi åt & hade kul , dom sjöng sånna sånger , typiskt svenskt. Dock sköng jag inte , haha kan inga låtar , men pratade med vissa personer som jag inte kände innan , snackade om skolan & så. Kuligt, sen stack vid hem vid åtta. Sen stack vi över till grannen och satt där en studn och lyssnade på roliga fulla människor. ahha

idag..
vaknade jag ganska tidigt vif 10.30 , delade ut sen blev det en runda på väla för vi ahde tråkigt gick runt och köpte  lite trosor. Behövdes faktiskt speciellt när det var billigt pris. Men efter det åkte vi lite till ikea & sen burger king, så gott! Var sjukt hungrig och efter det kom anna & gudmor/far över på fika satt lite och kollade på en sjukt rolig grekisk film, åååhh den e så bra. På tal om grekland , gud vad jag saknar det, uuoff kan gråta , hade tatt första bästa plan nu , om dom hade sagt varsegod åk så ahde jag åkt utan att ens tänka efter.. Har  till och med fått sånan tankar att jag vill flytta dit  JAG , som aldrig gillade greklands system & föredrog sveriges. Men herregud, pratade med min morfar igår och han sa typ : att jag ska komma , vi grillar och sånt , kom till grekland & var inte orolig/ledsen, vi ses snart och sånt. Gud bara jag tänker på det gråter jag. Jag e så grek av mig till och med när jag slänger soporna , det står sortera  så frågar min lillebror ska vi göra "greek style" , jag bara ja. haha det betyder då att man skiter i och slänger in det. haha va fan fick jag detta ifrån helt ärligt?, men ska sluta skriva nu.. haha vi ses TAKE CARE.

snackade med sabina för ett tag sen , ahha hon trodde säkert det var något annat. Men berätta vad du trodde det var.. imorgon då.. men har inte ens berättat för er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0